Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak ik een Technology Plan voor een ziekenhuis schrijven ?
Terwijl de ziekenhuizen hebben specifieke technologische eisen , variërend van geïntegreerde en sterk beveiligde computersystemen om high - end en zeer complexe medische technologie , het creëren van een technologie van plan volgt een fundamentele stap -voor-stap proces dat begint met boord , uitvoerende en administratieve buy-in en eindigt met een gedetailleerde strategie . Uiteindelijk moet het plan niet focussen op de techniek , maar op de gewenste resultaten van de technologie zal leveren aan het ziekenhuispersoneel . Wat je
raad en administratieve buy- in
Een commissie van professionals
Ondersteunend personeel
Toon Meer Aanwijzingen
ontwikkelen van een plan
1 Prijzen goedkeuring nodig van de meeste senior medewerkers van het ziekenhuis voordat u verder gaat .

Zoekt de goedkeuring en steun van het ziekenhuis raad van bestuur en het senior administratie voor de ontwikkeling van een uitgebreide technologie plan. Hun acceptatie is de lynch - pen in het succes van elk plan en zal de weg voor de buy-in van afdelingshoofden , directeuren en personeel vrij te maken . Kopen van 2 Maak een technologie commissie om de opties te bespreken .

Maak een technologie commissie die vertegenwoordigers uit verschillende interne onderdelen van het ziekenhuis heeft . Idealiter zou het hoofd fundraiser of donor - relaties persoon en de vrijwilligerscoördinator worden opgenomen . Een ziekenhuis weldoener en een bestuurslid , indien nodig , kunnen worden uitgenodigd om mee te doen . Kies iemand integraal naar het ziekenhuis , maar niet direct verbonden met technologie . Als het ziekenhuis heeft een IT -afdeling , werf een senior lid of iemand met verstand van technologie . Ronden de commissie met twee of drie afdelingshoofden , een vertegenwoordiger van het ondersteunend personeel en een patiënt - relaties persoon .
3 Meet om de missie en visie van het plan te bespreken .

Informeer de commissie de noodzaak van het plan en een vergadering of twee door te brengen om iedereen op snelheid en boord . Een eigen , online ruimte waar het team routinematig kan communiceren met elkaar te maken . Zodra de commissie is verenigd , hebben ze visie en missie statements maken . De visie dient te omvatten hoe de toekomst van het ziekenhuis technologische omgeving moeten verschijnen en de mission statement moet de stappen schetsen voor het bereiken van die visie .
4 Beoordelen van de huidige technologie van het ziekenhuis om te zien wat werkt en wat niet .

Beoordelen van de huidige technologie van het ziekenhuis en de toekomstige behoeften . In een grote faciliteit , kan dit keer een week of twee duren --- misschien. Het kan nodig zijn om hulp inroepen van ondersteunend personeel . Praten met de IT-mensen , afdelingshoofden , ondersteunend personeel , beheerders en administratief personeel . Maak een uitgebreide lijst met alle technologie , van computers tot geavanceerde medische apparatuur .
5 Maak een lijst van de technologie in het ziekenhuis nodig heeft.

Ontwikkel een uitgebreide lijst van technologische behoeften . Dit moet omvatten alles van computers en servers tot medische en laboratorium apparatuur . De meer gedetailleerde en volledige de lijst , hoe beter . Misschien wilt een grafiek die de benodigde technologie en de kosten lijsten samen te stellen . Zodra de lijst is gemaakt , zal de technologie commissie nodig om het te prioriteren . Welke technologie is het meest belangrijk? Verklaar technologie sterke en zwakke punten van het ziekenhuis en beoordeelt manieren waarop technologie die zwakke punten kunnen oplossen .
6 Draai de lijst van de behoeften in een lijst van de kosten door het bouwen van een budget .

Bouw een begroting op basis van de technologische behoeften . Zorg ervoor dat de begroting omvat de kosten van de technologie , de uitvoering of de installatie en het onderhoud ervan . Enkele van de gebieden die je zou kunnen overwegen om de begroting op te nemen draadloze technologie , telecommunicatie , hoge - bandbreedte voor voice /video /data -aansluitingen en andere opkomende technologieën die de diensten van het ziekenhuis zal verbeteren voor patiënten en personeel .
7 Opstelling van een eindrapport waarin het plan en budgettaire behoeften .

Schrijf een eindrapport met aanbevelingen aan het ziekenhuis bestuur , senior administratie te worden ingediend en , indien nodig , te circuleren onder donoren en donateurs en andere belanghebbenden .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik mijn computer besta…
·Wat zijn MHTML -bestanden? 
·Microsoft CRM Componenten 
·De voordelen van ad hoc netwer…
·Hoe de DB van Narrow Band naar…
·Hoe te Procurve Switch Passwor…
·Wat is het blokkeren van IO ? 
·Hoe je VM Restore Van vmdkdoss…
·Hoe te People's IP op MSN Zoek…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Business Network Setup 
·Hoe kan ik mijn Dial Make Up Sneller gra…
·VoIP Testing Tutorial 
·Speedster DSL Modem Issues 
·Gedeelde Mapmachtigingen in XP 
·Hoe om te controleren welke versie van I…
·Hoe te gebruiken VoIP gebruiken Luidspre…
·Hoe te herinstalleren PCI Soft Gegevens …
·Wat is een Smart Switch ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com