Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat zijn MHTML -bestanden?
MHTML is een acroniem voor MIME HyperText Markup Language . Het is een soort bestand is ontworpen door Microsoft om de mogelijkheid om een webpagina opslaan in een enkel document te bieden . Denkbaar , kan een enkele eenvoudige web- pagina bestaat uit een HTML-bestand , afbeeldingsbestanden en geluids-of videobestanden - alle opgeslagen als aparte documenten op de hosting computer . MHTML biedt de mogelijkheid om al deze bestanden te combineren in een enkel bestand of document . Webpagina Bouw

De HTML , HTM en XML- bestanden bevatten de computer code die nodig is voor een browser om een pagina te bekijken op het internet . Deze code geeft de tekst op de webpagina en programmeren commando's om foto's en andere media te trekken in de pagina om een ​​zinvolle Internet webpagina weer te geven . Een HTML-pagina opgeslagen op de computer van een individu zonder de extra media- en stijl -bestanden worden niet weergegeven als een complete webpagina wanneer bekeken offline .
MIME

MIME
is de programmering taal ontwikkeld door Microsoft dat het structurele ontwerp gebruikt om externe referenties , zoals de foto-en videobestanden , binnen een opgeslagen kopie van een webpagina bevatten , dus een MHTML enkel document dossier creëren , ook wel bekend als een gearchiveerde webpagina biedt . Dit geeft bepaalde programma's de mogelijkheid om te bouwen en weer te geven van de webpagina offline zonder ophalen direct deze bestanden via het internet . Echter , alle links naar andere websites opgenomen in de oorspronkelijke webpagina zijn niet functioneel bij het opslaan van de webpagina als MHTML -document .
Artikelen MHTML Bestanden

Alleen bepaalde software- applicaties kunnen openen en MHTML -bestanden . Microsoft Word en Outlook applicaties ontwikkeld na 1999 kunnen MHTML -documenten weer te geven , net als Internet Explorer versie 5.0 en nieuwere versies . Mozilla Firefox , een andere populaire Internet browser , ontwikkeld na de 3.0 -versie heeft ook de mogelijkheid , evenals Opera 9.0 en nieuwer . Helaas toepassingen zoals Safari , versie van een web browser van Apple Inc 's , en Konqueror niet over deze mogelijkheid .
Nadelen

Bepaalde nadelen
bestaan ​​voor het opslaan webpagina's als MHTML -bestanden , het belangrijkste is dat de gebruiker probeert om het bestand te openen moet een applicatie geïnstalleerd op hun computer compatibel zijn met het openen en verwerken MHTML -bestanden . Hoewel de meeste mensen gebruik van Internet Explorer , Firefox en Microsoft Office -versies hebben geschreven na 1999 , bestaat de mogelijkheid dat aanvragen van een gebruiker misschien niet nieuw genoeg zijn om toegang te krijgen tot deze bestanden . Daarnaast kunnen mensen met behulp van de Safari en Konqueror webbrowsers niet MHTML documenten te verwerken , hoewel deze twee browsers hebben hun eigen capaciteiten voor het opslaan van webpagina's op een vergelijkbare manier .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Set Up Content Blocker om …
·Informatie over het Galileo CR…
·Tutorial Topics in Netwerk Con…
·Hoe vindt u de naam van mijn i…
·Routable Vs . Niet- routeerbar…
·How to Get Around Proxy Server…
·Online Computer Training in Ne…
·Hoe het opzetten van een Busin…
·Hoe de Dell MIB's installeren 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Ik krijg een Onbereikbaar Response Vanui…
·Hoe te 2Wire Remote Web Access wijzigen 
·Functiebeschrijving voor een NOC Technic…
·Hoe het opzetten van een Computer Cluste…
·Hoe vindt u een Employer Identification …
·Bundel Protocol 
·Hoe om te delen WiFi met anderen 
·Hoe maak je een 2Wire 2701 configureren …
·Hoe maak je een Mobile configureren voor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com