Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe om te controleren welke versie van Internet Traffic is op een machine
Met de nieuwsmedia rapporteren regelmatig op virussen en netwerkbeveiliging bedreigingen , gewetensvolle computergebruikers kan zich begrijpelijkerwijs bezig te houden met het internetverkeer die zich op hun computers . Internet verbonden computers zijn bijna constant leven met internetverkeer . Terwijl de meeste van dit verkeer bestaat uit programma controleren op updates en websites verfrissende inhoud , denk bedreigingen bestaan ​​. Bijvoorbeeld , hackers maken enorme " botnets " door tricking computergebruikers tot het installeren van Trojaanse paarden op hun computers . Eenmaal geïnstalleerd , kunnen Trojaanse paarden persoonlijke en financiële informatie te zoeken en te uploaden of stuur duplicaten van zichzelf om de contacten van een computer van de gebruiker . Instructies
Wireshark (Freeware )

Download " Wireshark " 1 van Wireshark.org . Installeer het programma door te dubbelklikken op het gedownloade installatiebestand . Installeer " WinPcap " indien daarom wordt gevraagd tijdens het installatieproces . Herstart je computer . Kopen van 2

Zoek lokale IP- adres van uw computer en schrijf het op voor later gebruik . In Windows , klikt u op "Start" en typ " cmd " in het zoekvak . Druk op " Enter ". Typ " ipconfig " in het zwarte venster dat verschijnt en druk op ' Enter '. Uw IP -adres is het nummer links van " IPv4-adres . " In Mac OS , klik op " Finder " en vervolgens " hulpprogramma's". Selecteer " Terminal . " Type " Ifconfig " en druk op " Enter ". Uw IP- adres op de regel die begint met " Inet . " Omvatten de periodes waarin het opschrijven van je IP-adres .
3

Dubbelklik op de " Wireshark " icoon op het bureaublad . Klik op de " Capture " menu en selecteer " Opties " uit het drop - down menu .
4

Zorgen " Capture pakketten in promiscue modus , " "lijst bijwerken van de pakketten in real time , " " Enable MAC naamomzetting " en " Enable transport name resolution ' zijn aangevinkt . Klik op een die niet worden gecontroleerd .
5

Klik op " Capture Filter . " Typ " Mijn filter " in de " Filter naam " tekstvak . Typ "Host " gevolgd door een spatie en het IP- adres dat u eerder heeft opgeschreven in het " Filter string" tekstvak . Klik op "OK . "
6

Klik op " Start " aan de onderkant van het venster " Vastleggen Opties " . Je ziet nu pakketten en een lijst van hun bronnen en bestemmingen op IP-adres als ze van en naar uw computer worden verzonden .

Type 7 geen onbekende IP-adressen in een IP- adres op te zoeken website om uit te zoeken meer informatie over hen . WhatIsMyIPAddress , bijvoorbeeld , zal u voorzien van informatie over de eigenaar en de locatie van de aan te pakken is .
IP Traffic Monitor ( Free Trial )

Download " IP Traffic Monitor " 8 van skyward Software . Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand om het programma te installeren .

Launch " IP Traffic Monitor " 9 door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram op het bureaublad en vervolgens te kiezen voor " Run as administrator . " Een samenvatting van de computer huidige internetverkeer wordt weergegeven door de toepassing op het hoofdscherm .

Klik rechts op een toepassing in de " Local source ( PID ) " kolom en kies " Traffic spion" 10 voor de volledige informatie over zijn internetactiviteiten .
11

Rechtsklik op een verdachte toepassingen of processen en kies "Zoeken in Google " voor meer informatie over hen .
Microsoft Network Monitor ( Gratis )

Download 12 " Microsoft Network Monitor " vanaf het Microsoft Download Center . Dubbelklik op het gedownloade setup-bestand te installeren . Herstart je computer .
13

Zoek lokale IP- adres van uw computer en schrijf het op voor later gebruik . Klik op " Start " en typ " cmd " in het zoekvak . Druk op " Enter ". Typ " ipconfig " in het zwarte venster dat verschijnt en druk op ' Enter '. Uw IP -adres is het nummer links van " IPv4-adres . " Omvatten de periodes waarin het opschrijven van je IP-adres .

Launch " Microsoft Network Monitor " 14 door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad . Klik op de vakjes naast de " Local Area Connection " en " Wireless Network Connection " in het " Select Networks " sectie . Als je hebt genoteerd meerdere lokale of draadloze verbindingen , controleren ze allemaal .
15

Klik op " New Capture " in de buurt van de bovenkant van het scherm . Klik op de "Load Filter" menu-knop en selecteer " Standard Filters , " dan " Adressen " en vervolgens " IPv4 -adressen. " In de " Filter Toon " sectie tekstvak , zal je een lijn die leest zie " IPv4-adres == 192.168.0.100 . " Delete " 192.168.0.100 " en vervang het met IP- adres van uw computer . Klik op 'Toepassen'.
16

Klik op de groene knop 'Start' in de buurt van de top - midden van het scherm . Een lijst met internet - aangesloten toepassingen en diensten zullen in het linker venster " Netwerk Gesprekken " . Individuele verbindingen op IP-adres verschijnt in het venster " Frame Samenvatting " . Klik op een toepassing of service in het venster " Network Conversations " om meer informatie over een programma Internet activiteit te zien .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·DNS Tier Levels 
·Hoe maak je een permanente SSH…
·Hoe maak je een IIS Website Ma…
·Waarom staat er I Am Losing My…
·Verschillende soorten van Inte…
·Network Address Translation Pr…
·Hoe maak je Remote Access een …
·Hoe te bekijken Facebook Pages…
·Hoe DNS is opgelost 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten Internet Service Providers 
·Hoe te Grade Met Percentages 
·Hoe de Microsoft Loopback Adapter config…
·CompTIA Network certificering Tutorial 
·Ik kan geen verbinding Dankzij Norton 
·De Ethische verantwoordelijkheden voor n…
·Hoe je IP Office License Keys Install 
·Hoe maak je een netwerk verwijderen Brid…
·Hoe vind ik mijn Proxy Server adres ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com