Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
DNS Tier Levels
Het Domain Name System ( DNS ) is ontwikkeld om te vereenvoudigen met behulp van het internet , welke nummers zoals adressen in plaats van namen gebruikt . DNS lost de naam die u in de adresbalk van uw browser in te voeren om een numerieke Internet Protocol ( IP ) -adres met behulp van een systeem van gedifferentieerd servers die met elkaar communiceren . Deze servers wisselen informatie dynamisch op het internet goed te laten functioneren . Servers Root

Op de top van de piramide zijn de DNS root- servers . Dertien van deze bevinden zich over de hele wereld , het verstrekken van het hoogste niveau voor alle DNS- zoekopdrachten . Deze domeinnaam servers worden beheerd door de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers ( ICANN ) . Root servers worden zelden geraadpleegd , omdat vrijwel alle DNS- verzoeken worden voldaan door een lager niveau DNS-servers . De root- servers bevatten de namen en IP-adressen van de top - level domain servers , en in het veld van DNS- servers die geen informatie over gezaghebbende naamservers hebben .
Top - Level Domains
< br >

de term "top - level " is iets van een verkeerde benaming gezien het feit dat de wortel - level servers zijn eigenlijk hoger in de hiërarchie . Top - level DNS-servers zijn gezaghebbende servers voor hun domeinen , die voornamelijk zijn voor landen en organisaties en eindigen in een van de verschillende aangewezen domeinnaam achtervoegsels . Voorbeelden zijn . Com voor commerciële entiteiten , . Edu voor educatieve entiteiten en . Ons voor de Verenigde Staten . Dit niveau identificeert meestal het soort organisatie dat de naam geregistreerd . Databases die namen en IP-adressen zijn ondergebracht in DNS- servers die zich op Internet providers over de hele wereld .
Second - Level Domains

domeinen
tweede niveau te identificeren de feitelijke organisatie die de naam bezit zijn geregistreerd , zoals " yourcompany.com , " en moet de juiste top - level domein-id voor de instantie , evenals een identificatie naam voor het tweede niveau zijn .
< br > subdomeinen

Een organisatie kan verder breken haar domein beneden in subdomeinen , aangegeven door een derde niveau in de DNS-naam . Bijvoorbeeld , zou " computerscience.bju.edu " wijzen op de informatica -afdeling bij Bob Jones University , terwijl " taxdept.governement.ca " zou wijzen op de fiscale afdeling van de Canadese regering. Subdomeinen kunt u een organisatie of land om zijn domeinnaam te breken en verhoging van het nut van de domeinnaam .
Hostnamen

De laatste tier in de DNS hiërarchie is de werkelijke hostnaam van een server of een bron . Zo zou " server1.history.university.edu " wijzen op een server met de naam " server1 " in de geschiedenis afdeling van een universiteit de naam " universiteit . " De naam die het verst aan de linkerzijde van de DNS-naam wijst doorgaans op een fysieke server of een andere bron .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·How to Set Up een laptop Inter…
·Hoe te verbinden twee Mac-comp…
·De ontwikkeling van IE6 
·Hoe maak ik een e-mailadres ui…
·Hoe te Remote Access naar My C…
·Hoe maak je een draadloze netw…
·How to Get Past een Smart Filt…
·Lijst van gratis FTP -servers …
·Technieken voor Flow Control i…
  Related Articles
Hoe kan ik configureren van een Cisco -r…
Hoe je DNS op de Linksys WRT300N zoeken 
Hoe te Levels op IP-telefoons Meet 
Hoe je DNS-fout 80710102 Fix 
Hoe het opzetten van de DNS voor WPN824V…
Hoe te wijzigen een Belkin DNS 
Hoe de DNS Nummers op mijn Netgear route…
Hoe te dwingen uw router te gebruiken St…
Hoe maak je een DNS- router uitschakelen…
  Netwerken Articles
·Hoe je DHCP Vervang 
·Zes stappen naar een Hacked Facebook acc…
·Hoe maak je een VoIP 
·Is NETGEAR Wireless Router WGR614 Compat…
·Hoe maak je een Comcast modem resetten N…
·Hoe te traceren een VoIP Phone Call 
·Hoe kan ik een cliënt Unjoin Van een Do…
·Hoe maak je een switch achter een Verizo…
·Hoe maak je een standaard algemene adres…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com