Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is het verschil tussen Zendesk en PBworks ?
Zendesk en PBworks zijn beide software gebruikt om een ​​gemeenschappelijke online omgeving voor eindgebruikers te creëren . Echter, de twee softwaretoepassing veel overeenkomsten . In feite , Zendesk en PBworks software omgevingen presteren totaal verschillende functies . PBworks is in essentie een project management software . Het biedt een online omgeving voor gezamenlijk inhoud te bewerken , projectontwikkeling en distributie . Zendesk , daarentegen , is een helpdesk software . Het biedt een online interface voor opdrachtgevers en klanten om verzoeken in te dienen met het bedrijfsleven en het zoeken naar ondersteunende diensten . Zendesk Architectuur

Binnen de Zendesk -interface , een klant inlogt op een online support desk en vult in details zoals een productnaam , het modelnummer en het probleem waarvoor hij hulp nodig heeft. Zodra de gegevens zijn gescreend , Zendesk opent een " ticket" voor elke hulp verzoek van de klant . De open ticket wordt toegewezen aan een agent , die woont op het probleem en vult de resterende ticket details. De details van een agent vult zijn beoordeeld op een vier - puntsschaal en omvatten "ticket -status " ( nieuw , open, in afwachting of opgelost ) , " type aanvraag" ( vraag , incident , probleem of taak ) en " verzoek prioriteit " ( laag , normaal , hoog of dringende ) . Zodra een ticket verwerkt , Zendesk kent een algemene score voor elk ticket op een schaal van 1 tot 100 .
Zendesk Utility

Zendesk
biedt software bedrijven kunnen gebruiken om te bouwen gebruiksvriendelijke , kosteneffectieve , op maat gemaakte online customer support structuur . De software creëert ook een database of dataset die kan bedrijven helpen om betere middelen richten , om hoogfrequente problemen te minimaliseren en te kalibreren hun eigen expertise en efficiëntie in het oplossen van problemen . Bijvoorbeeld , om een re - voorkomende als lage kwestie prioriteit aan te pakken , Zendesk helpt bij het genereren van een kennisdatabase met veelgestelde vragen die kunnen helpen het probleem op te lossen zonder de noodzaak van tussenkomst agens of kosten van alle andere middelen . De software kan een bedrijf ook spoor problemen door middel van hun levenscyclus aan oplossingen , en te stroomlijnen en kroniek van alle interacties met klanten .
PBworks Architectuur

PBworks
, voorheen bekend als pbwiki , stelt gebruikers in staat om te creëren " werkruimten . " Deze werkruimten kunnen publieke , private of groep statussen worden toegewezen . Een persoon in een projectteam opent een werkruimte en vraagstukken hiërarchische privileges voor andere leden samenwerken om te bekijken, te bewerken en commentaar op de werkruimte . Verschillende leden in een groep kunnen samenwerken om inhoud te bouwen , ontwikkelen het project op een gemeenschappelijke doek en het product te distribueren via haar werken stadia . PBwork biedt verschillende werkruimte lay-outs , kleuren en security tools . Verder , het vergemakkelijkt gereedschappen voor social networking en micro-blogging . Het biedt ook mogelijkheden het team kan gebruiken voor live chatten en online conferenties .
PBworks Utility

PBworks
is een software een groep leden binnen een bedrijf kan gebruiken om te werken aan een project . Het kan ook bijdragen tot een verbetering business-to -business samenwerking en business -to - client samenwerkingen : een nieuw bedrijf kan de software gebruiken om een ​​project in samenwerking met haar beleggers , of een team van advocaten te ontwikkelen kan het gebruiken om te bouwen en te werken aan een juridische zaak . PBworks biedt op maat gemaakte software versies voor bedrijven , onderwijsinstellingen en de juridische gemeenschap .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te testen DNS Resolution 
·DHCP Terminologie 
·Hoe u een proxy maken voor Fla…
·Impressies Vs . Webpagina Beke…
·Hoe maak je een netwerk schijf…
·Hoe het opzetten van twee ISP'…
·Hoe kan ik een map in SSH 
·De betekenis van Computer Netw…
·Hoe kan ik mijn IP zoeken op m…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Veilige instellingen voor een Dell Broad…
·Hoe maak je een draadloos signaal in een…
·Hoe de No DNS fout te herstellen op Wind…
·Toegang krijgen tot My Home -pc vanaf el…
·Hoe te Telnet gebruiken in Windows 
·Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
·Wireless Broadband Beveiliging Concerns 
·Welke beveiligingsinstellingen moet ik g…
·Hoe u Windows NTS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com