Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Veilige instellingen voor een Dell Broadband 2350 Wireless Router
Bescherming van uw draadloze netwerk tegen ongeautoriseerde gebruikers houdt uw persoonlijke gegevens beveiligd , waardoor het risico van virussen , identiteitsdiefstal en illegale activiteiten op uw netwerk . Inzicht in de mogelijkheden voor u beschikbaar en te kiezen die het beste past bij uw netwerk zal u helpen de integriteit van uw persoonsgegevens te ondersteunen . De administratie paneel van uw Dell Broadband 2350 Wireless Router bevat de opties voor u beschikbaar voor beveiligingsinstellingen . Configuratie Panel

De beveiligingsinstellingen voor uw Dell- router zijn toegankelijk via de web - based configuratie paneel . U moet verbinding maken met de router met een netwerkkabel of een draadloze verbinding voordat ik toegang tot het paneel . Start een webbrowser en navigeer naar " 192.168.2.1 ", dat is het IP-adres van de router . Als u nog niet op maat van de beheerdersaccount , de standaard gebruikersnaam en wachtwoord zijn "admin . " Het tabblad " Basic Settings " geeft u toegang tot de menu's . Selecteer " Wireless Security " om uw beveiligingsinstellingen te configureren .
WEP Settings

U kunt een WEP-sleutel op de Dell 2350 draadloze router in ASCII of hexadecimaal formaat configureren . De ASCII- formaat maakt gebruik van alle letters op het toetsenbord om een beveiligingssleutel te maken . De hexadecimale versie voert de letters A tot F en cijfers 0 tot 9 . U kunt de lengte van de sleutel op basis van het niveau van encryptie die u in het paneel te selecteren , ofwel 5 of 13 tekens aan te passen . Set vier verschillende sleutels , dan kiest men om op te treden als de standaard .
WPA beveiliging

Wijs een WPA- key toegang , dan bepalen dat de sleutel tot alle de gebruikers in uw netwerk . Gebruik de key generator door het invoeren van een zin in het veld " Pass Phrase " en te kiezen voor " Generate . " Geef de sleutel in de WPA gedeelte van het configuratiescherm , selecteer dan het formaat . Uw WPA-sleutel kan zijn ASCII of hexadecimaal . De Dell 2350 -router bevat een optie om de WPA-sleutel te draaien op vooraf bepaalde tijdstippen voor extra veiligheid .
Vergelijking

De WEP -technologie is gebaseerd op een enkele toegangssleutel die constant blijft tenzij u ervoor kiest om het te wijzigen . U levert dezelfde sleutel voor elke gebruiker op het netwerk . WPA-beveiliging creëert verschillende toegang sleutels van een pass phrase die u definieert . De WPA- key generator produceert vier toetsen elke keer dat u de frase te wijzigen . Uw router configureren om de code te wijzigen op vooraf bepaalde tijdstippen naar uw WPA- beveiliging te verbeteren .

Previous: Next:
  routers
·Verschil tussen Gateway & Rout…
·Hoe het opzetten van een Links…
·Toegang krijgen tot mijn DLink…
·Hoe te upgraden mijn WGR614 Ro…
·Hoe maak je verbinding een Dia…
·Hoe maak je een iTunes Radio o…
·Hoe kan ik een Netgear WGR614 …
·Hoe de Linksys WRT55AG Reset n…
·Hoe je je eigen netwerk router…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe u uw draadloze router beveiligen 
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een VPN op Cbeyond 
·Niet kan vinden in de Ethernet -controll…
·Toegang tot een D - Link Modem 
·Hoe kan ik Bedraad de Groene en Rode Tel…
·Hoe maak je een Cat 5 fitting verbinden 
·iPhone : Pings & Firewalls 
·Wat CDN doet Hulu gebruiken ? 
·Wat zijn Virtual Servers ? 
·Hoe maak je een Ethernet -connector Wire…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com