Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe te upgraden mijn WGR614 Router
Routers verschijnen rigide en simplistische , die als miniatuur netwerken dozen met zwaailichten . Echter , in sommige opzichten zijn ze net zo krachtig als uw pc . Sommige versies van Netgear WGR614 model router onder ouderlijk toezicht , delen van een enkele internet modem met meerdere pc's en maken gebruik van een firewall die blokkeert indringers - kenmerken en functies gevonden over versies van Microsoft Windows . Evenzo, als je gewend bent aan het upgraden van de software voor uw besturingssysteem , dan moet je weten dat het upgraden van uw router kan dezelfde prestaties en verbetering van de veiligheid te bereiken . Wat je
verwisselbare opslagmedia nodig ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
Verkrijgen update Firmware Bestanden
1

Open uw internetbrowser . Navigeer naar Netgear 's " WGR614 Model " Home page ( of zie de link in het gedeelte Bronnen ) .

Klik 2 op de hyperlink die overeenkomt met uw versie van de router . Klik bijvoorbeeld op de " WGR614v9 " link als u gebruik maakt van de negende versie van de router .
3

Selecteer het tabblad 'Downloads' , na de browser overgangen naar de volgende pagina . Vinkje het vakje " Show All Versions " . Klik op de laatste ( of eerste ) hyperlink voor de nieuwste firmware-update .
4

Selecteer de oranje "Klik hier om te downloaden " knop onder de voor Noord -Amerika gebruikers Slechts sectie , nadat de browser overgangen naar de volgende pagina . Klik op de "Doorgaan zonder te registreren " link in de popup registratie doos . Wacht tot de browser om een ​​aparte dialoogvenster te lanceren voor het bestand te downloaden .
5

Vul het " Save File " knop ( of een soortgelijke optie in uw browser ) . Klik op " OK ", die een ander dialoogvenster geopend. Selecteer de knop "Opslaan" om de firmware op te slaan op uw harde schijf . Noteer de locatie waar u het bestand hebt opgeslagen .
Install Firmware Upgrades
6

Open een ander exemplaar van de Internet- browser . Typ de volgende router IP -adres in de adresbalk : " 192.168.1.1 ". Druk op "Enter " om de login- dialoogvenster te openen . Typ " admin " als gebruikersnaam en ' password ' voor het wachtwoord. Druk op "Enter " om in te loggen en naar de algemene administratie van de router .
7

Selecteer " Router Upgrade" in het hoofdstuk Onderhoud aan de linkerkant van de pagina . Kies de knop "Bladeren" in het middelste deelvenster . Navigeer naar de locatie op de harde schijf waar u de firmware- bestanden in de vorige paragraaf opgeslagen . Klik op de knop 'Uploaden' .
8

Selecteer " Backup Settings " onder het hoofdstuk Onderhoud na het wachten voor het te rebooten . Kies "Wissen . "
9

Laat de router opnieuw op te starten , en het upgrade proces zal worden voltooid . Uw router , indien aangesloten op een modem moet automatisch ( dynamisch ) trek een nieuw IP-adres van de dienstverlener en uw aangesloten computers moeten ook hun verbinding met de router te herwinnen .

Previous: Next:
  routers
·Hoe software bijwerken op een …
·Basic Routing Protocollen 
·Hoe maak je verbinding een DSL…
·Hoe een SL2_141 Modem configur…
·Hoe maak je een Cisco Linksys …
·DD - WRT Compatibiliteit 
·Hoe maak je een router aanslui…
·Hoe te Vertalen tussen ongelij…
·Routing Protocol & Concepts 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de aansluiting van een interne Softm…
·Hoe maak je verbinding een Linksys Wirel…
·Over Linkshare 
·Hoe je 2 Ethernet Cards configureren op …
·Lijst van Internet Access Providers 
·Hoe je computers zoeken naar een Active …
·Hoe om te weten Welk type Ethernet- kabe…
·Hoe je Office Communication Server 2007 …
·Tutorial voor twee computers en een Rout…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com