Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Lijst van Internet Access Providers
Internet access providers bieden de verbinding die u toelaat om te krijgen op het internet . Het type verbinding dat u kiest is gebaseerd op een aantal factoren , met inbegrip van kosten , het communicatie-systeem je hebt en providers beschikbaar in uw omgeving . Gemeenschappelijke methoden van internettoegang zijn dial - up , Wi - Fi , cellulair , DSL , kabel en satelliet . Dial - up Internet Access

Dial - up verbindingen waren ooit de meest voorkomende vorm van toegang tot internet . Deze vorm van verbinding is traditioneel de langzaamste , maar de rekeningen zijn meestal gratis of goedkoop. Dial - up verbinding via een telefoonlijn gebruik te maken van interne modem van een computer . De gebruiker een lokaal inbelnummer verstrekt door de internetprovider aan inbellen op de computer selecteert . Zodra de computer modem links naar modem het internet provider , wordt een verbinding tot stand gebracht en u bevoegd bent om te surfen in Cyberspace .

NetZero
is een veelgebruikte dial - up internet provider . U kunt gratis NetZero internettoegang met tien uur gebruik per maand ontvangen. Geen betaling informatie is nodig aan de voorkant . Echter , kunt u upgraden naar een platina pakket met een kleine betaling en geen tijd beperkingen . NetZero biedt een betrouwbare aansluiting met meerdere e-mailaccounts . Video- mail en chatten zijn ook opgenomen met de service .

Andere dial - up leveranciers
zijn AOL , EarthLink en PeoplePC .
DSL Internet Access

een digital Subscriber Line of DSL , biedt digitale gegevensoverdracht via de kabels van een lokaal telefoonnetwerk . DSL kan gebruikt worden op hetzelfde moment en op dezelfde telefoonlijn met gewone telefoonservice . Upload snelheden voor muziek en video's zijn sneller dan een inbelverbinding . Een DSL-filter door de lokale telefoonmaatschappij geleverd over het algemeen vereist op elke telefoonlijn die DSL gebruikt .

AT & T is een van de meest populaire bedrijven gebruikt voor DSL- internetverbinding . U kunt kiezen AT & T high speed internet toegang in elke regio die AT & T biedt klanten met telefoon service, die 22 staten omvat . AT & T DSL- internetverbinding is een goed alternatief voor de kabel , maar het is vergelijkbaar met een dial - up verbinding in kosten . Naast snelheden tot 100 keer sneller dan dial - up , < br ontvangt u een persoonlijke startpagina , instant messenger , ouderlijk toezicht , en beveiligingssoftware .

Extra DSL Internet providers
zijn Verizon , Cox en Century Link . >
Kabel Internet toegang

internettoegang via de kabel
is serieuze concurrentie voor DSL-aanbieders . Deze vorm van toegang tot internet biedt high - speed toegang tot het internet . Kabelmodems bieden datacommunicatie door middel van een kabel- televisie-infrastructuur . Dit levert breedband internet via dezelfde kabel systeem dat u gebruikt om kabel-tv te kijken . Als u woont in een gebied dat wordt gedekt door een van de grote kabelmaatschappijen , dan is dit soort van toegang tot internet is het meest waarschijnlijk voor u beschikbaar .

Comcast
is een van de grootste kabel- Amerika aanbieders van kabel- tv , internet toegang , en telefoondienst aan miljoenen klanten in bijna elke staat . Comcast functies omvatten meerdere e-mailaccounts , digitale muziek en video downloaden , en 24/7 klantenondersteuning .

Time Warner
is een andere populaire kabel provider .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een LAN 
·Hoe maak je een Ground Outlet …
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe je Direct Netwerk twee com…
·Hoe de interactie met een SSB …
·Hoe kan ik een LAN Game Creër…
·Verschillende hoog niveau prog…
·Hoe de Microsoft Loopback Adap…
·Wat is een DHCP-client -ID ? 
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloze router gebruik…
·Waar Kan ik Zoek Intranet bestanden op S…
·Hoe maak je een netwerk met Maak FiOS 
·Hoe te converteren naar Wired Wireless 
·Hoe te Liferay Web Proxy configureren 
·Hoe maak ik een Wireless Access Point me…
·Soorten SSL 
·Hoe te Forward poort naar een IP Camera …
·Het opzetten Thuis Netwerken in XP & Vis…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com