Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Soorten SSL
De Secure Socket Layer ( SSL ) is een netwerk security protocol waarmee servers en clients met elkaar te communiceren via een versleutelde sessie. Internet- gebruikers het meest te zien SSL wanneer het surfen op het World Wide Web . SSL- functies door middel van certificaten, die zijn virtuele identificatiekaarten dat de legitimiteit van een site blijken te zijn browser een web gebruiker. Banken , andere financiële instellingen en overheidsinstanties regelmatig gebruik van SSL om de bescherming van de internetsessie hun bezoekers te garanderen . Organisaties genoemd certificeringsinstanties geven SSL-certificaten en controleren van de identiteit van websites die ze zoeken. Extended Validation SSL

Uitgebreide validatie certificaten
zijn de meest veilige SSL certificaten beschouwd , omdat zij de belangrijkste controle-eisen aan organisaties die hen vragen stellen . Alvorens een extended gevalideerd certificaat , moet SSL-certificaat autoriteiten wettelijk bestaan ​​een verzoekende organisatie , juridische naam , fysiek adres , internetdomein , telefoonnummer en uniek identificatienummer ( zoals een IRS Employer Indentification nummer ) te controleren . Organisaties moeten de certificeringsinstantie voorzien van een aantal ondersteunende juridische documenten , zoals de statuten , rekeningen van nutsbedrijven en andere financiële documenten .
Organisatorisch gevalideerde SSL

Organisatorisch gevalideerd certificaten bieden bijna evenveel zekerheid als extended validation degenen . Alvorens een dergelijk certificaat , het certificaat autoriteit controleert de juridische bestaan ​​van de aanvragende organisatie , de juridische naam , het fysieke adres en het internetdomein . Een organisatie die deze certificaten moet ten minste een afschrift van haar statuten of soortgelijke documentatie van haar juridische bestaan ​​te voorzien .
Domein gevalideerde SSL Certificaten

Domein
gevalideerde certificaten zijn de minst veilige van alle SSL-certificaten . Met deze certificaten , certificeringsinstanties controleren alleen dat de WHOIS gegevens ( naam en adres ) van een bedrijf het internetdomein overeenkomt met de contactgegevens van het certificaat aanvrager . Goedkeuring voor een domeinnaam gevalideerde certificaten duurt minuten , terwijl de goedkeuring van andere types certificaat duurt dagen of weken .
Self - Signed SSL Certificaten

Zelf - ondertekende certificaten
zijn degenen die website-exploitanten zelf . Ze bieden dezelfde data beveiliging - 256 - bit encryptie - als certificeringsinstantie uitgegeven SSL certificaten maar een verificatieproces niet nodig . Moderne browsers kennen de verschillende tussen de ondertekende en zelf - ondertekende certificaten . Toen ze zelf-ondertekende certificaten tegenkomen , ze waarschuwen de gebruikers dat ze een bezoek aan een website met een niet-ondertekend certificaat .
Client - side SSL Certificaten

Al het bovenstaande SSL-certificaten zijn bekend als server - side certificaat omdat ze worden gehost door een website of andere Internet- server . Echter , client - side SSL -certificaten bestaan ​​ook . Intranet of andere lokale netwerkservers vaak gebruik van deze vormen van certificaten om te controleren of een client ( meestal een computer aansluiten ) is die het zegt te zijn . Bijvoorbeeld met behulp van een client - side SSL-certificaat , kan een corporate server te controleren of een computer echt is eigendom van en wordt geëxploiteerd door een van de werknemers van het bedrijf .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·PPP protocol Explained 
·Hoe je IP-adressen gebruiken 
·Hoe te converteren naar EM PT 
·Hoe E-mail Attachments Creëre…
·Infrastructuur Eisen voor een …
·Hoe maak je een Java-console i…
·Hoe Vergelijk Rural High Speed…
·Wat is Dial Up ? 
·Hoe te Debug IIS7 op de Server…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Cat5 Modular Plug 
·Krimpgereedschap voor Cat6 
·Hoe je Media Player delen inschakelen op…
·Het IP- adres te vinden 
·How to Get Ethernet te werken met Window…
·Verbinding maken met een Hot Spot Met be…
·Het Vereiste Ping Protocol 
·Hoe het opzetten van meerdere LAN's 
·LOTRO Hobbygereedschappen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com