Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
How to Get Ethernet te werken met Windows XP
Bij de behandeling van een nieuwe installatie van Windows XP , kan het vaak problematisch om Ethernet goed te laten werken . Het probleem is te wijten aan Windows XP niet met de software drivers nodig om het aan de hardware te communiceren . Verschillende hardware praten in verschillende ' talen ', en software drivers zijn de " vertaler " , waarmee Windows maken gebruik van dat hardware.The oplossing lijkt simpel op het eerste gezicht - installeer de software voor het netwerkapparaat zodat Ethernet zal goed werken . Dit wordt echter problematisch , wanneer u niet online kunt krijgen om de chauffeurs als gevolg van Ethernet werkt niet downloaden . Als je toevallig op de installatie-cd hebt , is het probleem opgelost door gewoon het installeren van de software van het, maar de meeste mensen die schijf niet . Het is mogelijk om het probleem op te lossen in 15 minuten of minder . Wat je
Tweede computer
Lege CD of duim Need rijden
internetverbinding
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen

Access 1 een tweede computer die is volledig functioneel en heeft toegang tot internet . Als u niet beschikt over een tweede computer , gebruikt u een vriend of systeem familielid , of online te krijgen bij uw lokale bibliotheek of internetcafe . Zorg ervoor dat de computer die u gebruikt heeft of een cd-brander of een USB-poort . Je zal ofwel een lege cd of een USB-stick ( ook wel een " stick " ) om de installatie bestanden van deze computer aan de niet-functionele ene vervoeren nodig . Kopen van 2

Gebruik een zoekmachine zoals Google naar de website van het bedrijf dat de computer vervaardigde vinden, dan zoek op de site totdat u de software voor uw specifieke model te vinden . Bijvoorbeeld , als je een Dell 700m , gebruik maken van Google om Dell 's home page ( www.dell.com ) te vinden , en je zult zien op de voorpagina een link naar " Drivers en downloads . " Na het volgen van die verwijzen , zal je in staat zijn om het modelnummer te geven en te downloaden van de Ethernet -drivers . Opslaan van deze bestanden naar de harde schijf , vervolgens kopiëren naar de stick of ze direct branden op een CD met behulp van CD van de computer branden suite .
3

Plaats de cd of de USB-stick in de defecte computer , en een venster met de inhoud van het bestand wordt weergegeven . Dubbelklik op het stuurprogramma om de automatische installatie te brengen . Volg de stappen van de wizard , klik op " Next " als dat nodig is . De computer zal waarschijnlijk zeggen dat het nodig heeft om opnieuw op te starten om de installatie te voltooien . Laat het te doen, en wacht tot Windows XP te eindigen rebooten . De software is nu geïnstalleerd .
4

Sluit de Ethernet- kabel aan op de netwerkpoort aan de achterkant van de computer , en sluit het andere uiteinde van de kabel aan op het apparaat waarmee u verbinding wilt maken . Als u verbinding maakt deze computer rechtstreeks op een andere computer zonder het gebruik van een router , switch of hub tussen , moet u een " crossover " kabel in plaats van een gewone Ethernet-kabel gebruiken .
< br >

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe te Ethernet Cards Verwijde…
·Wat is het doel van een Ethern…
·Hoe maak je een Ethernet Switc…
·Hoe maak je een Ethernet Patch…
·Ethernet Bridge Vs . Draadloos…
·Hoe maak je een Dynex Ethernet…
·Wat is een Ethernet -controlle…
·Hoe het opzetten van een Ether…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een printer toe aan alle prof…
·Verbinding maken met Windows Share 
·Soorten Wireless Adapters 
·Manieren om Boost My WiFi signaal 
·Hoe te Videogames streamen on USTREAM 
·Hoe maak je van een PC Network Address 
·Hoe te Domeinen converteren naar IP-adre…
·Hoe maak je een computer modem pingen 
·Hoe je het gebruikerswachtwoord op XP Pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com