Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te Videogames streamen on USTREAM
Ustream is een online dienst waarmee u live uitgezonden via het internet . Als je een gamer bent en wilt uitzenden uw prestaties te leven als je ze speelt , kunt u gebruik maken Ustream om dit te doen . Dit vereist meer apparatuur dan alleen de Ustream gereedschappen , als je een manier om je video games overbrengen naar uw computer en vervolgens streamen computerscherm leven , in plaats van met behulp van een webcam . Uw exacte apparatuur zal ook variëren afhankelijk van of u een Windows- computer of een Mac gebruikt . Wat je nodig hebt
Video capture kaart
Video game console
Video chat software
Ustream rekening
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw video capture -kaart naar uw computer , of het nu via een PCI -sleuf voor een interne kaart of een USB- aansluiting voor een externe . Zorg ervoor dat je de drivers voor de kaart hebt geïnstalleerd op uw computer . Kopen van 2

Sluit uw video game console op de capture -kaart met behulp van RCA composite -kabels van de console . Als de console andere aansluitmogelijkheden , sluit het aan op een televisie met een van die opties , dus je moet een extra groter scherm .
3

Open de software voor uw video- capture kaart en zet de game console . Zorg ervoor dat de video voor de console verschijnt op video scherm van de applicatie .
4

Open je live- streaming -software . De applicatie zou moeten leiden tot een overzicht van de stappen die in de kolommen .
5

Selecteer het bureaublad van uw computer als de videobron in de eerste stap . De andere stappen te betrekken speciale effecten zoals het toevoegen van mooie randen of het aanpassen van de helderheid en zijn niet helemaal nodig .
6

Ga naar "Instellingen " scherm van de toepassing , schakelt u het selectievakje met het label " Full Screen " en vervolgens klik op de knop voor het selecteren van het gebied vast te leggen . Sleep en pas het raam vast te leggen , zodat het zich richt op het videoscherm van de video-opname applicatie .

Inloggen op uw Ustream rekening 7 , klik op " Mijn Shows " en vervolgens " New Standard Show . " Vul de naam en beschrijving van uw nieuwe show - waarschijnlijk voor het spel dat u streaming - . En klik op de knop "Create Show "
8

Klik op de " Go Live " knop in Ustream , vervolgens op de knop implementeren in uw live- streaming -software . Klik op "Toepassen" en vervolgens "Start Broadcast " in Ustream om te beginnen met streamen van uw spelconsole .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Definitie van een Wi - Fi-kaar…
·Hoe kan ik mijn eigen website …
·Hoe heb ik toegang My Time War…
·Hoe te Gebruikersaccounts op u…
·Hoe maak je een WiFi Satellite…
·Hoe maak je een externe verbin…
·Wat zijn protocollen ? 
·Hoe maken mensen Proxy Sites ?…
·Hoe te stoppen Redirect 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je twee computers synchroniseren op …
·Netiquette van Leraren 
·Hoe maak je een iPhone gebruiken voor he…
·Hoe maak je een 3PL provider 
·Het automatisch laden Bestandsdeling op …
·Hoe te vermijden Network Congestion 
·Hoe te detecteren VoIP 
·Hoe kom ik erachter een Draadloos wachtw…
·Hoe maak je een server te bouwen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com