Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te vermijden Network Congestion
Netwerk congestie wordt veroorzaakt door een verscheidenheid van factoren , met inbegrip van netwerktopologie , bandbreedte en gebruikspatronen . Defecte hardware , netwerk- uitzendingen en uitbreiding ook langzame netwerken . Veel van deze oorzaken kan moeilijk te lokaliseren en het probleem kan worden onderbroken , wat detectie nog verder uit elkaar . Een systematische aanpak van de planning , testen en onderhouden van netwerkapparatuur zoals routers , hubs , switches , bruggen en bekabeling nodig is om het netwerk congestie te vermijden en houdt de data stromen soepel . Beleid kan ook op zijn plaats worden gezet om de toegang tot hoge bandbreedte video streaming en andere recreatieve activiteiten op de werkplek om de snelheid te verhogen beperken . Wat je nodig hebt
Computer netwerk
Toon Meer Aanwijzingen
Network Hardware Solutions
1

Vervang werkgroep hubs met schakelaars op segmentatie en hogere totale bandbreedte voor individuele gebruikers toestaan . Schakelt beperken het verkeer naar de haven van bestemming en gratis de rest van het netwerk tot een significante toename snelheid voor een kleine investering mogelijk te maken. Kopen van 2

Vervang 10/100 switches met Gigabit- switches of 10/100/1000 schakelaars om de snelheid te verhogen voor het gehele netwerk en het verbeteren van de communicatie snelheid van segment tot segment .
3

Vervang server en individuele werkstation netwerkadapters ( NIC ) met high - speed Gigabit adapters aan individuele gebruikers toestaan meer bandbreedte voor het overzetten van grote bestanden .
4

Vervang backbone-verbindingen met hoge snelheid glasvezelverbindingen draait op 10 Gigabit snelheid tot server en remote toegang tot lokale hulpbronnen te verbeteren .
5

Verhoog de snelheid van de internetverbinding contact opnemen met de lokale Internet service Provider ( ISP ) en vraagt ​​om een ​​snellere verbinding . Dit zal toegang op afstand en web - gerelateerde snelheid , zoals het downloaden , e-mail , browsen en video-streaming -toepassingen te verbeteren .
6

Voeg een extra netwerkadapter op de server en de taakverdeling in te schakelen om sneller toegang te verlenen via meerdere routes . Dit zal de snelheid van de toegang tot lokale bronnen op de server , alsmede verbeteren log - in tijd en authenticatie procedures .
Problemen Faulty Equipment
7

Installeer een netwerkprotocol te verbeteren analyzer softwarepakket of bevestig een hardware - gebaseerd protocol analyzer naar een hoog niveau schakelaar en beginnen verzamelen van gegevens over het verkeer patronen .
8

Evalueer de verkeerspatronen en zoek de segmenten of afzonderlijke componenten die het genereren van de bulk van het netwerkverkeer .
9

Bepaal of de verkeersinformatie wordt opzettelijk geproduceerd of als er een defect stuk apparatuur die ongewenste verkeer en storingen .
10

sneller installeren hardware voor power users die de vraag van de snelheid , de stappen eerder geschetst .
11

Vervang de netwerkkaart , router , hub , switch , bridge , of ander defect onderdeel als er wordt ongewenst verkeer wordt gegenereerd zonder duidelijke reden . Test de verkeerspatronen weer na de vervanging van de resultaten te vergelijken .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Schakelaars gebruikt in Netwer…
·Wat Desktop Wireless Adapter k…
·Hoe kan ik een map in Windows …
·Zal een Gigabit Switch Speed ​…
·Hoe Hard Wire Mijn PS3 Wanneer…
·Problemen met een printer te z…
·Hoe maak je een Cisco Pix Fire…
·Hoe je computers koppelen via …
·Beschrijf een LAN -netwerk 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe krijg ik Laptops op Wireless aan de …
·Het belang van CCNA Cursussen & certific…
·Wireless Router Network Security 
·Gebruik van Spanning Trees 
·De nadelen van een Subquery SQL 
·Hoe te Site diefstal te voorkomen 
·Nadelen van Slow bandbreedte 
·Hoe te voorkomen dat mensen stelen van e…
·Hoe je DHCP gebruiken op Linksys 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com