Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Schakelaars gebruikt in Netwerk
Bekabelde netwerken hebben meer dan kabels met elkaar te verbinden computers . Zij hebben behoefte aan een apparaat dat het verkeer leidt rond het netwerk . De meest fundamentele stuk hardware om deze taak uit te voeren heet een hub , een repeater of een splitter . Elke computer op het netwerk wordt aangesloten op een poort op de hub met een kabel . Alle gegevens invoeren op een poort wordt gekopieerd op alle andere havens . Een meer geavanceerde versie van dit apparaat heet een switching hub of een switch . Unmanaged switch

Een fundamentele switch wordt ook wel een onbeheerde switch . De switching hub is zeer vergelijkbaar met zijn tegenhanger eenvoudiger doordat het een elektronische doos met een rij van aansluitingen , zogenaamde ports . Net als bij de standaard hub , elke computer aangesloten op een van deze poorten via een netwerkkabel . Het verschil tussen de naaf en de schakelaar of de schakelaar niet herhaald inkomende berichten op alle poorten . Gegevens reist rond netwerken in pakketten . Een pakket heeft een header met daarin de bron en bestemmingsadres van de gegevens . De schakelaar onderzoekt de header en kopieert alleen het datapakket naar de haven het is geassocieerd met dat adres .
Managed Switch

Een beheerde switch is programmeerbaar . Verschillende instellingen van de schakelaar kan worden gewijzigd door een operator om na het wegen van de schakelaar grotere bandbreedte genieten dan anderen . Netwerkbeheerders kunnen bepaalde poorten te wijzen naar een deel van een Virtual Local Area Network ( VLAN ) zijn. Dit scheidt het verkeer van bepaalde apparaten . Waar IP-telefonie kanalen voice -signalen via het datanetwerk , VLAN geïmplementeerd op de schakelaar kan data en spraak uit elkaar te houden .
Enterprise Switch

Een onderneming schakelaar is de meest gecompliceerde en duurste categorie van de schakelaar . Het is een vorm van beheerde schakelaar . De enterprise switch heeft een console met een monitor en toetsenbord , waardoor de operator invoeren instellingen met een command line interface ( CLI ) . Dit type schakelaar wordt meestal alleen gebruikt door grote ondernemingen met complexe netwerken .
Smart Switch

De slimme schakelaar is een ander type van beheerde switch . Net als de enterprise switch , de slimme schakelaar kan een operator om de instellingen van elke poort instellen . De slimme schakelaar lijkt meer op een unmanaged switch , echter, omdat het niet over een console . Het is een eenvoudige doos . Een computer in het netwerk vervangt de ontbrekende console . De switch presenteert haar instellingen als een webpagina , waar de operator kan veranderen en opslaan van de configuratie .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een lijst van alle…
·Hoe maak je Sluit een LAN -kab…
·Hoe kan ik een HP LaserJet net…
·Hoe om gegevens van een TiVo h…
·Hoe maak je Stuur een Chat Box…
·Hoe maak je een netwerk Muur J…
·Hoe te bedraden en installeren…
·Hoe maak je een zelfgemaakte N…
·Hoe je twee computers synchron…
  Related Articles
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe je DSL Neem Meerdere Rooms 
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
Hoe je het wachtwoord in een Linksys Rou…
  Netwerken Articles
·Wat betekent Error 211 Mean ? 
·Hoe maak je een Home Server Build 
·Hoe te Connect 3 computers naar Ethernet…
·Hoe het opzetten van WiFi Hotspots 
·Hoe u een proxy server in Bypass een LAN…
·Hoe gebruik ik een Bluetooth ? 
·Het maken van een Maile Leaf Lei 
·DSL Modem Modulatietypen 
·Hoe te vertellen als je een Network Inte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com