Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een Home Server Build
Het feit is dat je niet hoeft om Windows Home Server te kopen alleen maar om het opzetten van een computer als een " server . " Windows Vista Home zal prima functioneren als een server , indien geconfigureerd met de juiste settings.A computer aangeduid als een " server " heeft meestal een of meer van de volgende kenmerken systeem : 1 ) Besluiten als een gedeelde centrale data repository ( aka file server ) voor meerdere personen toegankelijk is; 2 ) Handelingen als een gedeelde centrale webserver ; 3 ) Werkt als een gedeelde centrale printserver ; en4 ) Biedt constante uptime voor de beschikbare middelen ( blijft altijd " ingeschakeld " ) . Wat je nodig hebt
een Windows Vista- computer die u wilt om te functioneren als een serverAn bestaande Werkgroep naam (als alternatief , zie de verwijzing URL aan het einde van dit artikel met betrekking tot de toetreding tot of het creëren van werkgroepen ) Een printer die is aangesloten op de Vista- computer < br >
Toon Meer Aanwijzingen
Word lid van een werkgroep
1

Log in als beheerder op de computer die u wilt om te functioneren als een server . kopen van 2

Word lid van uw computer naar uw bestaande werkgroep of een nieuwe werkgroep . In dit voorbeeld , laten we aannemen dat we zullen toetreden uw bestaande werkgroep genaamd " MSHOME " ( sinds Windows vaak al is ingesteld in Netwerk modus en , wanneer opgezet op die manier , Windows maakt automatisch een basis Workgroup - meestal genoemd HOME of MSHOME ) .
3

wilt deelnemen aan een Werkgroep: klik op " Start ", klik op "Configuratiescherm ", klik op " Systeem en onderhoud " en klik vervolgens op " Systeem . " Dit zal u in de computernaam, domein en werkgroep paneel Instellingen .
4

Klik op " Instellingen wijzigen . " Als referenties worden gevraagd , geef uw referenties en bevestigen dat u wilt doorgaan .
5

Klik op het tabblad " Computer Name" , en klik vervolgens op ' Wijzig '.
6

In de " Lid van " venster op "Werkgroep ", typ de naam van de werkgroep die u wilt deelnemen ( " MSHOME " ) , en klik vervolgens op " OK . " Op dit punt , zal je een melding te zien , " Welkom op de MSHOME Werkgroep . " Wanneer u wordt gevraagd , uw systeem te herstarten en opnieuw inloggen als beheerder
7

Klik op "Start " ; . Klik op "Configuratiescherm " en vervolgens onder " Netwerk en internet ", klik op "Set Up File . sharing "
8

Klik" aanpassen " ; onder " Location Type , " kies" Prive " , klik op" Volgende " en klik vervolgens op " Sluiten "
Discovery . en Delen
9

Network Discovery inschakelen: Klik op " Start " , klik op " Configuratiescherm" , klik vervolgens onder " Netwerk en internet ", klik op " Bestanden delen instellen . "
< br > 10

Onder de Delen en verkennen paneel , als Network Discovery is "Off ", klikt u op de pijl - omlaag rechts van het Network Discovery , selecteert u " Turn Network Discovery On , " en klik op 'Toepassen'. < br
11

Om bestands-en printerdeling inschakelen > : Klik op " Start " , klik op " Configuratiescherm " , klik vervolgens onder " Netwerk en internet ", klik op " bestanden delen instellen . "
12

Onder het paneel delen en verkennen , doet u het volgende : Schakel File sharing , openbare mappen delen en delen van printers door te klikken op de vervolgkeuzelijst naast elk item , het kiezen van de " Turn on " -optie voor elk item , en te klikken op " Apply " voor elk item . Opmerking : Openbare mappen delen is het enige punt waar je moet kiezen of u al uw lokale netwerk gebruikers " read-only " ( de eerste optie ) of " aanpassing " ( de tweede optie ) de toegang tot de openbare map te hebben .
13

nu geconfigureerd uw Vista- computer om de basisfuncties van een server hebben . De volgende stappen omvatten de bronnen van uw server te delen . . Opmerking: Wanneer u aangezet " printerdeling , " die automatisch de printer die is aangesloten op uw server gedeelde
Share Resources
14

Stel een gedeelde netwerkschijf , zoals uw " C " schijf . Op een netwerk schijf te maken , volgt u de stappen aan het eind van dit artikel in de referentie met de titel "Maak een Network Drive . "
15

Opzetten van een gedeelde netwerkprinter . Dit werd bereikt in stap 4 van de " Delen en verkennen " hierboven .
16

U kunt ook delen extra middelen , zoals webpagina's , door het opzetten van uw server als webserver met Internet Information Services ( IIS ) . Als u wilt dat uw server naar een web server , volgt u de stappen aan het eind van dit artikel in de referentie met de titel " Het opzetten van een server van de website . "

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is een RJ45 kabel? 
·De nadelen en de voordelen van…
·Wat is een ICMP type 8 ? 
·Waarom zou je naar Disable DNS…
·Stappen om Subnetting een klas…
·Hoe te verbinden Twee laptops …
·Wat is een Active Hub ? 
·Hoe maak je een statisch IP Ha…
·Hoe Network fouten te reparere…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een 54G WiFi LAN ( 802.11b /…
·Hoe de Windows SharePoint Services Datab…
·De geschiedenis van USB sticks 
·Hoe Telefoon gebeld worden terwijl de co…
·Information System Security Policy 
·Hoe te gebruiken Twee kabels van een com…
·Hoe maak je een client voor Microsoft Ne…
·Wat is Internet Video Conferencing ? 
·Hoe je inloggen op uw kabelmodem 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com