Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
DSL Modem Modulatietypen
DSL is een Digital Subscriber Line , die het gebruikt om het internet verbinden aan huizen en bedrijven door middel van gewone telefoonlijnen technologie . Een DSL- lijn dragen zowel digitale en gesproken informatie , wat betekent dat een abonnee kan het internet gebruiken en de telefoon gebruiken op hetzelfde moment . Een modem is het venster op de DSL- lijn verbindt aan dat de signalen stuurt om ofwel de telefoon of de computer . Het DSL-signaal gericht aan de telefoon gaat door een filter dat moduleert , of veranderingen , het DSL-signaal in de stem die we horen als we het hebben over de telefoon . DMT

DMT
of Discrete Multitone , is het type modulatie meeste voorkeur . Het maakt gebruik van de FFT , Fast Fourier Transform , algoritme te moduleren en demoduleren van de signalen . Het verdeelt vervolgens spectrum van frequenties van de DSL- signaal in 256 kanalen . Dit maakt het gemakkelijker de DMT beter in de aanwezigheid van een AM-radiosignaal werken . Elk onderverdeeld kanaal gebruikt dan de Quadrature Amplitude Modulation type of QAM , dat is de standaard van digitale kabel in de Verenigde Staten .
CAP

zonder drager Amplitude /Phase Modulation
is de eerste ASDL of asymmetrische Digital Subscriber Line . Het is een techniek die de DSL frequentiegebied verdeeld in spraaksignalen upstream en downstream datasignalen datasignalen . Deze methode is niet langer de voorkeur sinds de komst van DMT .
G.DMT

Dit is de officiële ITU - T standaard bekend als G - 992,1 . 1, dat een splitter plaats van een filter om de DSL signalen naar hun bestemming gebruikt tijdens het gebruik van de DMT -methode . Deze methode zorgt voor een hoger percentage van de bandbreedte . Het kan gebruik maken snelheden tot 12 Mbits per seconde voor een downstream signaal en 1,3 Mbits per seconde als een stroomopwaartse signaal .
G.Lite
p Dit is een versie van DSL ook bekend als " splitter " DSL , ADSL en Universal DSL , volgens TechTarget.com . Dit is een DSL-signaal dat langzamer door de leidingen loopt , zodat het niet een splitter of een filter van welke aard dan ook aan de kant van de gebruiker vereisen . Echter , in de telefoon bedrijf , waar het signaal vandaan komt , het signaal wordt op afstand gesplitst , het redden van de telefoon bedrijf tijd om niet te hoeven gaan op een oproep aan huis of plaats van vestiging van de klant .
HDSL

High Bit - Rate DSL
wordt gebruikt voor grotere bedrijventerreinen . Het wordt gebruikt om breedbandige digitale signaal uitzendingen overzetten van de telefoon bedrijf aan de klant . Dit is een symmetrische lijn , als de transmissies voor zowel de upstream -en downstream signalen zijn gelijk . Echter , de maximale totale data-overdrachtsnelheid is veel minder dan die van de ADSL -lijnen .

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een Cisco Linksys …
·Ik heb Connectiviteit Probleme…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe je rond een internet -rout…
·Hoe vindt mijn Linksys WPA Key…
·DIY WiFi Enclosure 
·Hoe de software opnieuw instal…
·Hoe maak je Signal een router …
·Hoe te Netgear configureren WG…
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe je draadloze routers verbinding met …
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe maak je een draadloze computer modem…
  Netwerken Articles
·Hoe je je interne IP- adres te vinden in…
·Het gebruik van computers in Telecommuni…
·Hoe te Enable SSL Squid 
·Hoe u een proxy -server IP zoeken 
·Hoe te Protocol inschakelen in Register 
·Hoe maak je een Modemkoppeling op een De…
·Hoe maak je een digitale modem laptop Ch…
·Wat is File Transfer Protocol FTP 
·Hoe de Speed ​​Boost op een Belkin 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com