Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wireless Cable Modem Informatie
Een kabelmodem stelt computergebruikers om gegevens te verzenden en te ontvangen via het internet . Hoewel de kabel-en DSL ( digital subscriber line ) vereisen beide modems voor gebruikers om verbinding met het internet , kabel -gebruikers toegang tot dezelfde draden die kabel- tv- dienst levert in hun huizen , terwijl DSL -gebruikers gebruik maken van traditionele telefoonlijnen . Terwijl scherpzinnige gebruikers zijn verbinding draadloze routers om kabelmodems jarenlang , hebben een nieuwe generatie draadloze functionaliteit ingebouwd rechtstreeks in hen , waardoor de noodzaak voor een aparte draadloze eenheid . Geschiedenis

Kabel Internet service
debuteerde in de jaren 1990 , maar het was pas in de post- Y2K tijdperk dat draadloze netwerken werd mainstream technologie . Als breedband internet service in aantal toegenomen en draadloze netwerken werd een echte plug - and- play uit de doos , konden de fabrikanten markt modems die meer functionaliteit geleverd , draadloze functionaliteit opgenomen .
Identificatie
< br

draadloze kabelmodems > zijn nagenoeg identiek aan standaard kabelmodems , maar bevatten een antenne die helpt uitzenden van het draadloze signaal . Zij ook zijn geconfigureerd met behulp van een standaard webbrowser , een andere innovatie die werd geleend van vrijwel elke populaire model van de draadloze router . Een andere factor is dat het identificeren van deze apparaten ook hebben opgenomen de echtheidskenmerken van draadloze routers , waaronder het aanbieden van verschillende soorten draadloze encryptie .
Voordelen

Een groot voordeel van draadloze kabelmodems is dat ze een noodzakelijke component die kabel gebruikers nodig hebben om draadloos verbinding te elimineren . Een ander voordeel van het gebruik van een draadloze kabelmodem is dat als uw kabel -service levert u een, dan zullen ze de configuratie van het apparaat te ondersteunen , en hulp bij het oplossen wanneer er problemen ontstaan ​​. In de meeste gevallen zijn deze ISP's doen geen sanctie bevestigen van een derde partij draadloze router met een standaard kabelmodem , dus als je belt met een verbindingsprobleem , zult u worden geïnstrueerd om uw draadloze router los te koppelen voordat u hulp ontvangen. < Br >
Preventie /Solution

Draadloze netwerken
, of vergemakkelijkt door de functie op een kabelmodem of een ander apparaat , staan ​​open voor hackers , virussen en phishing-aanvallen . Tenzij de gebruiker of beheerder neemt de nodige voorzorgsmaatregelen om het netwerk te beveiligen tegen ongeautoriseerde gebruikers , computers aangesloten op het netwerk hebben hun veiligheid aangetast , en zijn kwetsbaar voor allerlei zaken .
Waarschuwing
< br >

een fout die de meeste draadloze kabelmodems hebben is het ontbreken van extra poorten op de achterkant van de eenheid , die meestal geen probleem voor thuisgebruikers . Het kan echter een probleem in de corporate wereld . Er is een grotere behoefte om draadloze netwerken te koppelen aan standaard Ethernet -netwerken , zoals veel printers en bestandsservers zijn niet ( of mag niet ) draadloos ingeschakeld . Ook de meeste van deze zijn niet compatibel met het signaal boosters of derden draadloos toegangspunt ( WAP ) eenheden .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe vindt mijn WEP -nummer 
·Hoe Set Up Internet DSL -modem…
·Hoe maak je een gekaapt draadl…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe maak je een 2Wire Gateway …
·Hoe je Wireless Internet Servi…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·How to Set Up een Windstream m…
·Hoe de prestaties op een Links…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een kat Crimp 5E kabel 
·Ethernet : Hub Vs . Schakelaar 
·Hoe kan ik een Linksys Configure 
·3G Communicatie Informatie 
·Wat is het verschil tussen PRI & BRI ? 
·Hoe het opzetten van een Linksys Router …
·De nadelen van Client Server Technologie…
·Hoe je internet signaal voor Intel Prose…
·Telepresence Vs . Video Conferencing 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com