Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De nadelen van Client Server Technologie
Client -server -technologie wordt gebruikt voor vele systemen , met inbegrip van internet -toepassingen . In een client -server netwerk worden toepassingsbronnen opgeslagen op de server en kunnen door een aantal andere computers , de cliënten worden verzocht . Een typisch voorbeeld van client- server-technologie is een webbrowser bekijken van een webpagina opgevraagd bij een webserver . Client server technologie heeft veel voordelen , maar ook een aantal nadelen ten opzichte van andere systemen . Systemen zijn afhankelijk van de Server

Een client -server applicatie is volledig afhankelijk van de server . De applicatie bronnen , zoals gegevens en programmeercode , worden allemaal opgeslagen op de server kant . Als een server machine naar beneden gaat , de applicatie als geheel naar beneden gaat met haar en niet meer beschikbaar is voor klanten . Alternatieve netwerksystemen , zoals peer to peer , hebben vaak het voordeel dat ze robuuster dan client- server systemen , aangezien de verantwoordelijkheden worden gedeeld door de verschillende knooppunten in het netwerk . Voor een client -server systeem, als een server uitvalt , klanten zullen niet hun wensen vervuld , ondermijnt het hele systeem .
Server Overbelasting

Een client -server applicatie kan zetten een aanzienlijke belasting van de server . Het basispatroon voor een client -server netwerk meerdere clients per server en het aantal klanten kunnen verhogen zodanig dat de server onbeheersbaar wordt . In een client- server-netwerk , wordt het grootste deel van de verantwoordelijkheden onevenredig in het bezit van de server , die een negatief effect op de prestaties en efficiëntie kunnen hebben .
Bandwidth Beperkingen

In een client- server systeem , de server meestal zal een aangewezen hoeveelheid beschikbare bandbreedte , die kan worden uitgeput toen veel klanten zijn het aanvragen van middelen . In een peer - to- peer netwerk , alle knooppunten bijdragen aan de beschikbare bandbreedte voor het gehele systeem en kan profiteren van een toename van deelnemers . Voor een client -server systeem , meer klanten betekent minder beschikbare bandbreedte per node .
Onderhoudskosten

Client -server -systemen
kan kostbaar zijn om te draaien , vooral als gevolg van de technische eisen aan de server kant. Het onderhouden van een client -server netwerk kan zijn aanzienlijke middelen vereist , omdat applicaties moeten kunnen omgaan met meerdere verschillende technologieën interactie met elkaar . Client- server applicaties leiden tot een bron op de server een poging om zich beschikbaar voor een verscheidenheid aan mogelijkheden bij de klant einde , waarin een bron van voortdurende onderhoudsproblemen kan maken .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe E-mail Attachments Doorstu…
·De beste manier om Set Up Remo…
·Wat zijn de functies van het T…
·Uitleg over netwerkprotocollen…
·Hoe maak je een Windows Media …
·Network Magic Zal niet install…
·Hoe maak je een Crossover Cabl…
·Wat is een PC Card -adapter ? 
·Wat is LinkShare of Sharelink …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Firewall configureren om te werke…
·Hoe kan ik inschakelen Power Over Ethern…
·Hoe maak je een CAT5 Box Make 
·Wat betekent Gateway Timeout Mean 
·Hoe te Mime Types Configure 
·Alternatieven voor een tweede telefoonli…
·Hoe te TraceRoute resultaten interpreter…
·Hoe te Firmware gebruiken Met een Router…
·Problemen met Cat6 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com