Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Alternatieven voor een tweede telefoonlijn
Er zijn vele redenen om een ​​tweede telefoonlijn willen . Met alle van de manieren waarop we in contact te blijven met elkaar vandaag de dag , zijn er vele mogelijkheden om uit te kiezen voordat u het geld te besteden aan de telefoon bedrijf opzetten van een tweede telefoonlijn in uw huis of plaats van vestiging . T-Mobile HotSpot @ t Home

Als uw probleem met het gebruik van uw mobiele telefoon als een tweede telefoon is de angst van rekken tot te veel minuten , zou T-Mobile HotSpot @ Home service voor u werken. Het werkt met bepaalde mobiele telefoons die Wi - Fi ingeschakeld . Als je uit bent , gebruik je het als een gewone mobiele telefoon , maar als je thuis bent , of binnen het bereik van elke T - Mobile hotspot , uw oproepen automatisch overschakelen naar WiFi , waardoor u mobiele telefoon plan minuten . < Br >
VoIP Phone Service

Veel VoIP -telefoon diensten
kosten minder dan de telefoonkosten bedrijf voor een tweede telefoon . De installatie is ook gratis of lage kosten , en je kunt meestal zelf doen . Geen bedrading nodig is dan het aansluiten van een ander apparaat tussen uw breedband modem en uw computer . Vonage is de bekendste dienst die u toelaat om regelmatig bellen naar iedereen met enige vorm van telefoonnummer en uw gewone telefoon gebruiken . Andere diensten bestaan, en uw kabel -tv provider kan een soortgelijke dienst te hebben. Maandelijkse kosten van tussen de $ 20 en $ 35 toe te passen , vanaf 2009 , waardoor u onbeperkt lokale en lange afstand bellen tegen lage kosten bellen naar veel andere landen ook.
VoIP via de computer < br >

Diensten
zoals Skype zijn vaak gratis als je alleen maar mensen die ook lid zijn van dezelfde service te bellen . Typisch , moet u zich aanmelden voor een gebruikersaccount en software downloaden , en moet uw computer een microfoon en luidspreker , of u een headset met een ingebouwde microfoon nodig . Sommige van deze diensten kunt u een kleine vergoeding betalen , meestal een jaarlijkse vergoeding van $ 10 tot $ 30 , om een rekening te kopen met de mogelijkheid om te bellen en oproepen van mensen met gewone telefoonnummers te ontvangen , maar je meestal nog steeds om het te doen met behulp van uw computer , of de aanschaf van een speciale telefoon toestel .
Google Talk en andere Instant messaging apps

Online chatten of instant messaging is een manier om in real time te communiceren zonder een telefoon . Maar veel aanbieders van IM , waaronder GoogleTalk , een stem optie . Het werkt op dezelfde manier als Skype werkt , u te laten praten met een ander lid van dezelfde dienst met behulp van uw computer hardware en de internetverbinding . Deze diensten zijn meestal gratis .
Google Voice

Google Voice
is niet een tweede telefoonlijn , maar een manier om uw verschillende telefoonnummers te beheren . Aanmelden voor Google Voice en een telefoonnummer te verkrijgen . Geef dat nummer aan uw vrienden en familie in plaats van uw andere nummers , en je kunt instellen hoe het werkt . Geef aan dat wanneer familieleden noemen , het ringen aan al je nummers . Maar wanneer die vervelende telemarketeers bellen , zal het rechtstreeks naar voicemail . Verander welke telefoon hij naar voren om , afhankelijk van uw omstandigheden . Controleer de voicemail van overal op het internet , en berichten doorsturen naar anderen. Google Voice is momenteel beschikbaar op uitnodiging , vanaf medio 2009 .
Internet Call Waiting

Als u dial - up internet en u niet wilt om gesprekken die binnenkomen terwijl u verbonden bent met het internet te missen , kunt u een dienst als telefoon lade , waarin u wie er belt vertelt en geeft u de mogelijkheid om de oproep te beantwoorden krijgen . PhoneTray heeft een gratis versie , of u kunt een eenmalig bedrag van minder dan $ 20 te betalen voor de volledige versie van 2009 .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je een Vonage Unlock …
·VoIP & Dial - up modems 
·Hoe maak je VOIP Mobiele diens…
·Hoe te gebruiken VoIP-technolo…
·De stap-voor- stap handleiding…
·Hoe kan ik Internet telefonere…
·Hoe te gebruiken VoIP voor Vid…
·Hoe kan ik Bedrading Run for T…
·Verschillen tussen PBX en VoIP…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je toe Google Aangepast zoeken naar …
·Hoe de Domain gebruikerswachtwoord wijzi…
·NBNS Protocollen 
·Hoe Hook Up een DSL- modem en een router…
·Ethernet Vs . USB Modem 
·LAN-verbinding op een Canon MP480 
·Hoe om te controleren Als Internet Traff…
·Hoe te Streaming Music Save 
·Hoe maak je een Home Computer verbinding…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com