Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Problemen met Cat6
In de tijd dat computers gebruikt reel-to - reel tapes , kabels had geen probleem opleveren omdat datatransmissie snelheden waren laag . In 2010 , heeft de computer-technologie ontwikkeld tot een punt waar de mogelijkheden van de kabel zelf niet bij kan houden met computers . Dit is het geval met categorie 6 kabel , ook wel bekend als Cat6 . Hoewel deze kabel wordt gebruikt voor netwerken in 2010 , is het actief op de zeer rand van zijn mogelijkheden . Signal Integrity

Electronics Network Technician Jack Smith van de Universiteit van Missouri verklaarde dat Cat6 kabel het signaal bandbreedte integriteit van Cat6e ( ook wel Cat6A ) kabel niet kan dragen . Signaalbandbreedte integriteit verwijst naar hoeveel signaal kan worden " verpakt in " een kabel voor het signaal begint verloren . De heer Smith verklaarde dat Cat6 250 megahertz maximale , versus Cat6e het vermogen van 500 megahertz kunnen dragen . Een megahertz is 100.000 signalen per seconde . In een hoge snelheid computernetwerk , het signaal snelheid hoger is dan de waardering van de Cat6 kabel . De aanbeveling is dat Cat6 kabel niet moet worden uitgevoerd bij een lengte van meer dan 10 meter , of ongeveer 12 meter .
Installatie Problemen

Het duurt een zekere finesse om Cat6 kabel installeren . Ten eerste kan de kabel niet geknikt zijn . Als je het uit te voeren door middel van de muur studs of onder de grond , moet u ervoor zorgen dat alle hoeken hebben een vegende straal van minimaal 6 centimeter . Bovendien kunt u geen lange stukken kabel lopen in vochtige omgevingen , omdat het vocht zal de capaciteit van de kabel beïnvloeden . Lange runs in een vochtige omgeving daadwerkelijk starten van een elektrische lading op te slaan , die optreedt als een condensator , die ook slaat een lading . Deze heffing zal interfereren met de gegevensoverdracht .
Terminal End Problemen

installeren Ethernet eindigt op Cat6 kabel is lastig . Je moet ervaring hebben in de elektronica aan uiteinden correct te installeren . Na het installeren , moet u de uiteinden testen . Indien verkeerd geïnstalleerd , zal de gegevensoverdracht verloren . Na de installatie moet u de uiteinden te beschermen tegen dergelijke elementen zoals vocht . Laarzen zijn verkrijgbaar te glijden over de kabel en connectoren . De uiteinden installeren is een arbeidsintensieve procedure .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe een Computer Network Disab…
·Wat doet de BIOS te maken hebb…
·Cisco Catalyst 3500 XL Fiber G…
·LG 8350 Tools for Mac 
·De functie van het Avaya IPSI …
·Hoe je meerdere webpagina's pr…
·Fundamentele Computer Networki…
·Hoe u uw BT Broadband Verhoog 
·Reverse Proxy Rules 
  Related Articles
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe te Toegang blokkeren tot websites me…
Linksys Wireless Adapter problemen 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een gratis Memory Stick krij…
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe Vergelijk VoIP & PBX 
·Hoe voor Wireless Security Settings Chan…
·Hoe een RJ45 kabel Crimp 
·Hoe verander ik het wachtwoord op een Wi…
·Hoe te Hackers Block op uw Wireless Home…
·Hoe je de SMTP -server configureren om E…
·Hoe je toestaan ​​VoIP over WCDMA 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com