Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
LG 8350 Tools for Mac
De LG VX8350 is een clamshell mobiele telefoon geproduceerd voor het netwerk van Verizon . De telefoon wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies , waaronder een muziekspeler en een camera . Met de vooruitgang in technologie voor mobiele telefoons , eigenaars gebruiken telefoons voor een groot aantal taken en entertainment . Voor Mac -gebruikers , echter , LG telefoons niet muziek , contacten of agenda's eenvoudig synchroniseren . Maar met een paar toevoegingen , kunnen Mac-gebruikers nog steeds de meest functie uit hun telefoons . Bitpim

Bitpim
is een gratis programma dat is ontworpen om gegevens van CDMA ( waarvan LG omvat ) telefoons en computers weergeven en overbrengen . Omdat iSync op de Mac -besturingssysteem heeft geen ingebouwde werkt met LG telefoons , Bitpim is een nuttig middel . Het programma stelt gebruikers in staat om het adresboek informatie , behang , foto's , beltonen , herinneringen en meer te dragen . Met behulp van de eenvoudige programma kunnen gebruikers houden hun gegevens actueel , evenals hun telefoon personaliseren met aangepaste geluiden en beelden . Voorbij het ​​houden van informatie in sync , Bitpim kunt u een back -up berichten , telefoonnummers en foto's in het geval van de telefoon ooit is verloren of beschadigd .
Bluetooth of USB-verbinding

om informatie tussen de LG telefoon en een Mac met Bitpim of een ander programma te synchroniseren , moeten gebruikers een verbinding tot stand . Twee methoden beschikbaar . De LG kan aansluiten op een Mac via een USB-kabel of via Bluetooth . De 8350 heeft een data -poort , waarin gebruikers kunnen een USB-kabel aansluit . Maar gebruikers moeten een aparte kabel te kopen als de telefoon niet met het komen . Als de Mac bluetooth heeft evenwel geen kabels nodig . Gewoon koppelen bluetooth van de telefoon met de computer en de draadloze verbinding zal het delen van informatie .
Microsc Card en Reader

De LG 8350 komt met een muziekspeler ingebouwd in de telefoon die zowel MP3 -en WMA- formaten speelt . Maar omdat de telefoon niet gemakkelijk synchroniseren met Mac- programma's , zoals iTunes , muziek van de computer niet automatisch naar de telefoon . Gelukkig is de 8350 wordt geleverd met een microSD-kaartslot om opslagruimte van de telefoon ( tot 4GB ) uit te breiden en het gemak van de overdracht van muziek tussen computer en telefoon . Gebruikers moeten zowel een microSD-kaart en een USB-adapter te kopen . Zodra de kaart is aangesloten op de Mac , wordt het weergegeven als een aparte map , waarop gebruikers kunnen liedjes exporteren in zowel het MP3-formaat of met behulp van een converter programma , het WMA-formaat . Zodra de kaart terug wordt ingebracht in de telefoon , zal de nummers beschikbaar zijn onder het menu " My Music " . Gebruikers met dezelfde telefoons kunnen bovendien uitwisselen kaarten te luisteren naar afspeellijsten van een vriend .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe to Wire Xantrex Network Te…
·Wat zijn de voordelen en nadel…
·Hoe maak je een Windows Firewa…
·Over CIFS protocol 
·Hoe kan ik een printer toe aan…
·Definieer Informatie Communica…
·Hoe maak je een PC Link naar G…
·Hoe kan ik een Sony Bravia geb…
·Wat is de DCE /RPC -protocol ?…
  Related Articles
Hoe te Netflix gebruiken met een LG BD30…
Hoe te gebruiken WiFi Crack Gereedschap 
Remote Access Gereedschap 
Network Performance Measurement Gereedsc…
WLAN 's voor Windows 
Wi- Fi- Tools voor Windows 
Draadloos Enquête Gereedschap 
Wi- Fi Analyse Test Tools voor Windows M…
Draadloze signaalsterkte Tools for Lapto…
  Netwerken Articles
·Hoe om te lezen over & Leer SAP Beveilig…
·Verklaring van het verschil tussen Open …
·Hoe een IP-adres wijzigen Verbergen 
·Verbinding maken met andere computers do…
·Hoe maak je een Network Address toewijze…
·Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
·Hoe maak ik een e-mailadres opmaken Corr…
·Mensen kan geen verbinding maken Mijn Ve…
·Hoe kan ik een ADSL-modem verbinding 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com