Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Windows CE Network Tools
Windows CE Network Utilities tussen apparaten met behulp van TCP /IP communicatie vergemakkelijken . Dit is een gestandaardiseerd protocol gebruikt voor communicatie tussen netwerken . Deze hulpprogramma's werken met verschillende versies van het TCP /IP protoco , l waaronder zowel IPv4 en IPv6 , die respectievelijk staat voor Internet Protocol versie 4 en 6 . Windows CE Network Utilities gebruiken zowel grafische als command line werkomgevingen voor het wijzigen van de netwerkinstellingen . Voor de opdracht wordt de tekst alleen commando's om opdrachten te ontvangen en weer te geven en de grafische interface maakt gebruik van de vertrouwde Windows- achtige interface . IPConfig Module

De IPConfig module stelt gebruikers in staat om de waarden weer te geven voor de configuratie van de protocollen , zoals TCP /IP , wordt gebruikt door Windows CE om externe verbindingen te maken . Dit hulpprogramma wordt uitgevoerd vanaf de opdrachtprompt , dat is een volledig tekst - gebaseerd besturingssysteem . Dit hulpprogramma ondersteunt IPv6 en zal verslag uitbrengen over elke adapter met deze versie van het TCP /IP-protocol .
Netstat Utility

Netstat
wordt gebruikt om alle actieve verbindingen die TCP weer , de poorten die Windows CE luistert op en statistieken voor de IPv4 en IPv6 protocollen . Dit hulpprogramma wordt voornamelijk gebruikt om informatie te verzamelen en geeft ook statistieken over Ethernet- gebruik en kan de routing tabel gebruikt voor IP-verbindingen weer te geven .
Ping Utility

ping-hulpprogramma vervult de rol van netwerk- diagnose-instrument door het verstrekken van foutcontrole en informatie met betrekking tot de routering van verbindingen met behulp van de IPv4 -en IPv6 -protocollen . Ping wordt voornamelijk gebruikt om te bepalen of een specifieke locatie bereikbaar is , maar geeft ook informatie over de snelheid en efficiëntie van de gegevensoverdracht tussen twee punten op een netwerk .
Route Utility

het nut route kan de Windows CE gebruiker de waarden voor het IP routeringstabellen bepaald hoe informatie verzonden via een bepaalde verbinding wordt gerouteerd via het netwerk te veranderen . Ook kan de gebruiker aan te geven dat de output wordt gestuurd door een bepaalde verbinding worden doorgestuurd naar een debug -poort voor het testen of het verzamelen van informatie doeleinden .
IPv6tun Tool

De IPv6tun tool is een command - line tool gebruikt om de beveiligingsinstellingen te configureren op een Windows CE -netwerk via IPv6 . Specifiek , deze tool kan de gebruiker bepalen hoe een bepaald apparaat toegang gegevens op netwerken buiten de eigen firewall via een proces aangeduid als tunneling .
VxUtil voor Windows CE

Dit is een third - party software pakket ontworpen om een ​​breed scala aan netwerk- configuratie tools voor Windows CE gebruikers . Het omvat een aantal gemeenschappelijke networking tools zoals : DNS auditing , vinger , ping en traceroute . Het is ontwikkeld door de Cambridge Corp en wordt geleverd in zowel persoonlijke als zakelijke edities .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Network Audit Process 
·Lijst van Microsoft Certificer…
·Kenmerken van een UDP- header 
·De voordelen van een ISO-image…
·Ultimate Preventief Onderhoud …
·Wat is de DNP 3.0 protocol ? 
·Hoe om te controleren een Prox…
·Hoe kan ik een e - Signature C…
·Hoe de controle van de Packet …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
  Netwerken Articles
·Hoe je computers toevoegen aan het draad…
·Google Maps Privacy Issues 
·Hoe je een computer aansluiten op een an…
·Hoe de QoS Test voor VoIP 
·Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
·Hoe je mailbox uitschakelen Exchange 
·Hoe je bestands-en printerdeling uitscha…
·Hoe kan ik Norton Internet Security 2010…
·Hoe de Afstand maximaliseren van uw draa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com