Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat zijn de voordelen en nadelen van Gateways ?
Een poort wordt gebruikt om verbinding met twee computers met verschillende protocollen op zodanige wijze dat zij kunnen communiceren met elkaar . Dit wordt soms aangeduid als een communicatie gateway . Gateways kunnen nuttig zijn bij een poging om computers met verschillende besturingssystemen en functies , maar kan moeilijk op te lossen zijn. Flexibiliteit

Sommige netwerken
ingesteld kunnen worden via een router . Een router kan worden gebruikt voor computers met gelijke protocollen , wat betekent dat ze dezelfde hardware en software geïnstalleerd . Een gateway geeft meer flexibiliteit voor uw netwerk, omdat het kan informatie vertalen uit computers met verschillende systemen . Dit betekent dat er verschillende soorten computers kan worden ingesteld op dezelfde gateway , en dezelfde informatie kan worden geraadpleegd vanaf elke computer .
Beveiligingsupdate voor

Gateways
kan ook worden geprogrammeerd om bepaalde gebruikers rechten toe te kennen of te weigeren . Gateways ook mogelijk voor gebruikersverificatie , zodat een wachtwoord of een andere vorm van beveiliging is noodzakelijk voordat een gebruiker toegang tot de gateway . Voor netwerken die gevoelige informatie bevatten , kan dit nuttig zijn om ervoor te zorgen dat alleen gemachtigde gebruikers toegang hebben tot informatie . Deze vorm van beveiliging wordt gepresenteerd op de meeste netwerken en is integraal om ongewenste toegang te voorkomen .
Time

Sinds een gateway moet informatie vertalen van verschillende protocollen voor het passeren het op , kan er een vertraging te zijn bij het gebruik van gateway -netwerken . Onmiddellijke overdracht is bijna nooit mogelijk bij gebruik van gateways . Een gateway kan leveren ook gegevens in de cache of oude informatie die wordt opgeslagen door de gateway als de cache niet goed gewist . Dit kan leiden tot verdere tijdsdruk bij het gebruik van gateways , als de tijd moet worden genomen om de cache te legen .
Problemen

Een gateway volgt een vrij rigide proces en het daarom kan niet eenvoudig worden geprogrammeerd . Problemen met een gateway kan moeilijk zijn als verschillende instrumenten die nodig zijn voor het vinden van problemen op computers met verschillende protocollen . Als een gateway mislukt, communicatie verloren op het netwerk . Deze mededeling kan niet worden hersteld tot het probleem zich bevindt , wat betekent gaan door elke computer op het netwerk en het oplossen van problemen hen individueel tot het probleem is gevonden .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·IEEE Network Management Standa…
·Hoe maak je een kat Rewire 6 K…
·Netcat Opties 
·Hoe Computer verbinding naar H…
·Hoe voeg ik een andere bedraad…
·Multiplexing Geschiedenis 
·Barrières voor Technology Int…
·Hoe het opzetten van een Home …
·Wat is ICS ? 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te Turn op mijn draadloos internet 
·Hoe je Mobiel bellen via Internet 
·Wat is Enterprise Storage ? 
·Hoe maak je een gratis statisch IP-adres…
·Hoe maak je Stuur een Wake on LAN 
·Hoe een Eircom e-mailadres Creëren 
·Hoe maak je een PCI Ethernet Controller …
·Strafrecht Cyber ​​Security Verantwoorde…
·Nema Distributie Types 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com