Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Barrières voor Technology Integration
Een van de grote verworvenheden van de moderne technologie is niet alleen de toenemende computationele mogelijkheden , maar de steeds toenemende mogelijkheid om verbinding te maken met , en integreren met , andere stukken van de technologie . Dit heeft een aantal voordelen voor bedrijven en onderwijsinstellingen gelijk, uit een hogere productiviteit tot nieuwe deuren openen voor holistische leermogelijkheden . Concurrerende standaarden

voor verschillende stukken van de technologie te integreren met elkaar , moeten ze in staat zijn om de gegevens elk apparaat wordt het versturen van de andere te herkennen en te verwerken . De werkwijzen inrichtingen voor verbinding met elkaar en de formaten die zij gebruiken om data uit te wisselen via deze verbindingen worden " normen . " Indien twee stukken technologie niet dezelfde normen niet , zullen ze niet kunnen integreren . Omdat verschillende bedrijven te introduceren concurrerende standaarden , kan het even duren voordat u een standaard of de andere komt door de industrie worden geaccepteerd in het algemeen. Technologieën invoering van gemeenschappelijke normen is een belangrijke belemmering voor de integratie van technologie .
Financial Resources

integreren van verschillende technologieën is niet altijd goedkoop . Bedrijven en scholen moeten de netwerkhardware en eventueel noodzakelijke software te kopen , om de infrastructuur te bouwen voor deze integratie . Bovendien , na de eerste aankoop , moeten organisaties technici die dag kan uitvoeren tot dag onderhoud aan de hardware en software systemen , alsmede het herstellen van eventuele problemen die zich voordoen in dienst . Dit alles kost geld , in de vorm van initiële investeringen en onderhoudskosten verbonden technisch onderhoud . Dit is niet het geld dat bedrijven of scholen hebben altijd bij de hand .
Educatief Cultureel Barrières

Om de kosten in verband met de integratie van de verschillende technologische systemen , de rechtvaardigen integratie moet deel uitmaken van een groter plan voor de manieren waarop scholen hun leerlingen instrueren zijn. Voor scholen , het aannemen van deze nieuwe onderwijsmodellen vereist dat de administratie en invloedrijke leraren binnen de afdeling zijn bereid om lesplannen die technologie te gebruiken om informatie over te brengen , in plaats van meer traditionele methoden te omarmen . Als er genoeg tegenstand van invloedrijke hoeken om deze verschuivingen , dan is de voorgestelde technologische integraties zal niet gebeuren .
Business Practices

Voor technologische integratie een bedrijf efficiënter te maken , het bedrijf moet voldoen aan een voorwaarde van de bestaande digitalisering . Een bedrijf kan nog steeds vasthouden aan oude praktijken die plaats bepaalde procedures , of de opslag van gegevens , buiten de computersystemen . Als dit het geval is , dan is het bedrijf simpelweg niet een technologische infrastructuur waard integreren . Voordat een bedrijf volledig kan profiteren van de voordelen van technologische integratie , binnen het bedrijf zelf en met externe bedrijven en klanten , moet het bereid zijn om een business model dat de moderne technologie gebruikt om zijn volledige potentieel te omarmen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is 802.1X- verificatie? 
·How to Get Sprint WiFi 
·Hoe te testen voor de CCNA cer…
·Vinger Gebruiker Information P…
·Hoe u de HP Network Devices On…
·Wat is Clearwire ? 
·Hoe maak je een CDN 
·Hoe je bestanden met behulp va…
·Ping Alternatieven 
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Hoe te Teken op Wireless Security 
·Hoe te Forward poort op een AT & T 2Wire…
·Gegevens Communication Tools 
·Lijst van VoIP Telefoons 
·Definitie van een Sequence Diagram 
·VoIP Nummerbehoud Regulations 
·Ik kan niet Mijn Computer Name Na Lid wo…
·Hoe vindt Naam van een e-mailserver 's 
·Hoe te Scrapbook Hand Cut Flowers Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com