Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Ping Alternatieven
Ping is een hulpprogramma voor probleemoplossing voor IP -netwerken en wordt meestal gebruikt voor het testen van de basis- verbinding van het ene netwerk naar het andere apparaat . Ping stuurt een klein pakket van informatie en wacht op een antwoord . Als het antwoord niet terug binnen de toegestane tijd komt , de ping-hulpprogramma uitgeeft een time-out foutmelding . Terwijl ping is basic en is opgenomen op vrijwel alle computers , zijn er alternatieven voor deze zeer nuttig instrument . Telnet

Telnet
is een hulpmiddel dat een terminal verbinding tussen twee apparaten creëert . Het wordt gebruikt voor het op afstand beheren van servers , maar is onzeker in zijn basisvorm . Het hulpprogramma Telnet biedt een eenvoudige interface voor de opdrachtregel van een server -besturingssysteem . Door zijn gebrek aan veiligheid , Telnet wordt minder gebruikt ten voordele van andere veiliger tools zoals SSH .
Echoping

echoping
verschilt van Ping in dat het maakt geen gebruik van ICMP-pakketten , die worden geblokkeerd door vele firewalls om veiligheidsredenen. Een van de diensten die echoping kan gebruiken is HTTP , de standaard poort voor webservers . Deze tool kan bijzonder nuttig zijn bij het ​​testen van je eigen netwerk beveiliging door te ontdekken wat anderen zouden kunnen leren over je netwerk .
Fping

fping
is een Ping - based hulpprogramma waarmee u meerdere hosts Ping met een commando . Reacties worden geplaatst als ze zijn ontvangen . Fping is ontworpen om de commando-opties gelezen uit een bestand , waardoor het ideaal is voor het opnemen van het in een script maakt . Bijvoorbeeld , kon u een bestand van de apparaten die u wilt controleren en hebben een script beginnen periodiek fping , gelezen uit het bestand en Ping de genoemde apparaten te bouwen .
Arping

Arping gebruikt Address Resolution Protocol , ARP , pakketten in plaats van ICMP-pakketten . ARP is het IP- tool die IP-adressen besluit om MAC-adressen . Het MAC-adres is het eigenlijke hardware- adres van een netwerkkaart. Arping kunt u ofwel een MAC-adres of een IP-adres om de verbinding te testen om een apparaat te gebruiken . Als ICMP pakketten worden geblokkeerd , kunt u nog steeds gebruik Arping sinds ARP-pakketten nooit worden geblokkeerd .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is een Remote Access Numbe…
·Hoe een unsubcribe Email Hyper…
·Wat is een RG6 kabel gebruikt?…
·Soorten Internet Service Provi…
·Wat is Application Layer Proto…
·Netwerk Protocollen & Standaar…
·Hoe te vertellen als je een Ne…
·Soorten Client - Server Models…
·Hoe maak je een verbinding Pin…
  Related Articles
Hoe je WAN Ping op een Linksys Router in…
Hoe je WAN Ping Block op Linksys 120N 
Hoe naar een andere computer pingen op e…
Alternatieven voor Network Magic 
Hoe maak je een DSL- Box pingen naar Dra…
Alternatieven voor de Sierra Wireless Ai…
Hoe je Tweak Mijn Ping Wireless 
Wat is de oorzaak WiFi Ping Spikes ? 
Alternatieven voor een tweede telefoonli…
  Netwerken Articles
·Wat is een hub in het netwerk ? 
·Hoe een interne modem zoeken 
·LAN Network Definition 
·Hoe vindt u gratis WiFi 
·Wat is het verschil in de Veiligheidsraa…
·Wat is een draadloos netwerk Key? 
·Hoe maak je een telefoon Noise Maak Filt…
·Hoe te SSL 
·Aanbevelingen voor Zone Alarm Instelling…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com