Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is het verschil in de Veiligheidsraad in B2B & B2C ?
Beveiliging eisen , normen en bepalingen in een Business to Business en Business to Consumer klimaat delen het gemeenschappelijke doel van het houden van informatie en processen beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf die kunnen onderbreken , beschadigen , vernietigen bedrijfsvoering of stelen bedrijfsgegevens. Verschillen in beveiliging praktijken tussen bedrijven en consumenten draaien rond wettelijke eisen , soorten data worden gehanteerd en gedetailleerd risicoanalyses in begrip bedreigingen , kwetsbaarheden en mogelijke schade als gevolg van succesvolle tekortkomingen in de veiligheid . Bedrijven moeten zorgvuldig de risico's , kosten en baten van veiligheidsmaatregelen om effectief en efficiënt security beleid uit te voeren . Fysieke Veiligheid

Fysieke beveiliging eisen , met inbegrip van elektronische deursloten , bewakingssystemen , bewakers en andere technische en niet-technische maatregelen
, verschillen in B2B en B2C relaties in de omvang en reikwijdte van die zij nodig zijn. In strikt B2B- situaties , controlemaatregelen toegang neiging om strakker , waardoor alleen nodig zakenpartners toegang tot fysieke faciliteiten . In B2C- scenario's , zoals winkels of service centers , wordt meer nadruk gelegd op het gedrag van observatie en diefstalpreventie dan toegangscontrole . B2C relaties draaien om betrokkenheid en aanwezigheid van de consument , terwijl B2B richt zich op informatie of het product te wisselen.
Authenticatie en autorisatie

Vanwege verschillen in doelgroep en de belangrijkste belanghebbenden , B2B en B2C- diensten vereisen verschillende regelingen van authenticatie en autorisatie beveiliging . Interactie met klanten vereist B2C bedrijven om authenticatie en autorisatie normen ontspannen voor producten , en zich richten op anti - piraterij inspanningen , zoals vergunningen en Digital Rights Management . B2B relaties impliceren vaak nauw bewaakt vertrouwelijke informatie , en dus dicteren strengere normen voor het verlenen van toegang voor B2B-klanten . Implementatie van authenticatie en autorisatie , het gebruik van wachtwoorden , smartcards en digitale handtekeningen , blijft nauw vergelijkbaar tussen B2B en B2C zakelijke situaties als de technische producten zijn flexibel genoeg zijn om de veiligheid doelstellingen van beide voldoen .
< Br > vertrouwelijkheid

B2B en B2C partnerschappen
moet nodige zorgvuldigheid te betrachten om de vertrouwelijkheid van bepaalde klanten en bedrijfseigen informatie te beschermen . Het waarborgen van de vertrouwelijkheid domein van veiligheid tussen de twee is vaak zeer vergelijkbaar , waarin encryptie schema zoals Secure Sockets Layer voor netwerk- transacties en bescherming van gegevens op verwijderbare media met full - disk encryptie . Afhankelijk van het rijk van het bedrijfsleven, moeten bedrijven extra beperkingen volgen om vertrouwelijkheid van de gegevens te verzekeren . Zo moeten bedrijven in de medische sector voldoen aan Health Insurance Portability en Accountability Act eisen voor medische patiënt vertrouwelijkheid .
Onloochenbaarheid

Een vaak vergeten aspect van veiligheid in het bedrijfsleven is het begrip niet-afwijzing - de mogelijkheid om te bewijzen dat een zakelijke actie vond plaats op een gegeven moment door een bepaalde partij . B2C financiële situaties , zoals credit card en bancaire transacties , alsmede de B2B en B2C juridische sector , profiteren het meest van niet-afwijzing beveiliging . Maar ze verschillen in omvang en mate van gebruik , bijvoorbeeld, terwijl alle grote B2B juridische documenten kunnen worden gelegaliseerd door een derde partij , de meeste B2C credit card transactie ontvangsten zijn niet . Omgekeerd worden vrijwel alle transacties van een handelaar aan een creditcardmaatschappij digitaal ondertekend voor niet-afwijzing en authenticatie .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat is Data Leakage ? 
·AutoRun Groepsbeleid 
·Beleid op Employee Internet Us…
·Hoe controleert u de draadloze…
·Hoe om te achterhalen wie is o…
·Hoe te decoderen Gecodeerde be…
·Wat zijn enkele beveiligingspr…
·Hoe kan ik Voorwaarden Verande…
·Wat is Single Sign - On ? 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een breedband satelliet -ver…
·Routing in Mobiele ad hoc netwerk 
·Het protocol XID 
·Hoe je Administrator -wachtwoord wijzige…
·Landen Left Behind Wegens gebrek aan Com…
·Hoe te Computers waarnemen op een draadl…
·De verschillen tussen Ethernet , Token R…
·Hoe je router -instellingen bekijken 
·Hoe PC naar luchthaven Draadloze verbind…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com