Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een breedband satelliet -verbindingen oplossen
Satelliet Breedband is het antwoord op die gebruikers die geen kabel- DSL-service beschikbaar zijn binnen hun gebied hebben . Satelliet Breedband biedt een snellere internetverbinding in vergelijking met een dial - up verbinding , maar is relatief langzamer dan een DSL-lijn . Als u problemen hebt met uw breedband satelliet verbinding , moet u het probleem vast te stellen en te zoeken naar een passende oplossing . Instructies
1

Bepaal of het probleem is met uw satelliet breedband of de computer die u gebruikt . Koppel de Ethernet -kabel is aangesloten op de LAN ( Local Area Network ) -poort aan de achterkant van de computer . Gebruik een andere computer aan te sluiten op uw satelliet Breedband als u toegang tot een te hebben . Als u Internet -verbinding kan detecteren en je geen problemen hebt na het veranderen van de computer , kan het probleem worden veroorzaakt door de computer die u gebruikte . Kopen van 2

Controleer de schotelantenne en verwijder alle takken of andere voorwerpen die kunnen interfereren met het satellietsignaal .
3

Open een webbrowser op het satellietsysteem administratie-interface ( dit kan meestal worden benaderd door het intikken van 192.168.0.1 in de adresbalk ) openen om te controleren de status van uw satelliet-internet . Raadpleeg uw gebruikersnaam satelliet-internet -instructies voor specifieke stappen over hoe om te navigeren door de interface . Weersomstandigheden kan de internetverbinding die u ontvangt van uw satelliet breedband verbinding beïnvloeden . Als er een extreme weersomstandigheden in uw omgeving en uw satelliet breedband verbinding wordt verbroken , moet u wachten tot het weer te verbeteren .
4

Schakel de satelliet modem uit en vervolgens weer aan na ten minste een minuut om het apparaat om de verbinding te vernieuwen . Zet de computer uit en zet hem weer aan .
5

Zorg ervoor dat uw " Local Area Connection " niet is uitgeschakeld in uw computer . Klik op "Start ", " Configuratiescherm " en daarna " Bekijk netwerkstatus en-taken " onder " Netwerk en internet . " In de linker kant van het venster , selecteer "Change adapter -instellingen. " Lees de status van de " Local Area Connection . " Als het zegt " Disabled" met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer " Enable ".

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je twee internetverbinding…
·Fast Dial Vs . Speed ​​Dial 
·Hoe E-mail Transfer naar Googl…
·Hoe om te controleren voor Spa…
·Hoe Set Up UTStarcom Zonder Ac…
·De beste manier om contact All…
·Hoe te vergelijken internettar…
·Hoe maak je een Top Friends Li…
·Wat betekent Hyperlink Mean ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Waarom wordt mijn internet signaal Get W…
·Hoe je Ping verlagen in een LAN 
·Hoe kan ik een Linksys -apparaat verwijd…
·Hoe te verbinden van een Linksys Wireles…
·Hoe maak je een 2Wire Gateway modem 2701…
·Hoe te Change My Xbox NAT Type voor een …
·De beste manier om Hook Up Twee pc's naa…
·Hoe maak je een DSL Modem Tweak 
·Hoe je Wireless Home netwerk op te bouwe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com