Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat betekent Hyperlink Mean ?
Een hyperlink is een eenvoudige manier om iemand beeldinhoud aansluiten op het internet naar een andere verwante pagina of document . Een hyperlink is zo gemaakt dat het klikken op een woord , beeld of functie stuurt automatisch de kijker naar een andere bestemming . Hyperlinks een waardevolle en handige manier om informatie haak samen en is essentieel om de verspreiding van het World Wide Web . Identificatie

Een hyperlink wordt vaak aangeduid als gewoon een " link. " Het is een belangrijk onderdeel op vrijwel elke webpagina op het internet . Hyperlinks kunnen gebruikers van de website om de site te navigeren door simpelweg te klikken op de relevante woorden of beelden . Het is vrijwel moeiteloos en zeer intuïtief . Hyperlinks worden ook vaak gebruikt om gebruikers naar andere websites voor meer informatie , als een ondersteunende referentie of om te proberen ze iets te verkopen .
Soorten

Er zijn verschillende types van hyperlinks . Een "embedded link" is een gemarkeerd gedeelte tekst dat toen klikte op stuurt je naar een andere webpagina . De suggestie is dat de pagina die u worden toegezonden ter informatie heeft om de woorden in de ingesloten koppeling relevant , maar dit is niet altijd het geval . Een " hot zone " is een deel van een afbeelding of een kaart die een hyperlink bevat . Hete gebieden zijn handig voor het toestaan ​​van gebruikers om foto's te volgen om meer informatie te ontdekken . Een " inline link" presenteert buiten de inhoud om de kijker zonder haar te hoeven klikken op de hyperlink . Deze informatie verschijnt als tekstvakken , preview foto of een opgeblazen beeld van een bepaald gebied.
Eigenschappen

Hyperlinks
zijn meestal voor de hand in de lay-out van een webpagina . Woorden die hyperlinks hebben de neiging om een andere kleur , meestal blauw zijn. Dit verandert vaak tot paars wanneer de hyperlink is gebruikt . Zij kunnen ook worden cursief , onderstreept of een ander lettertype . Soms verandert het display als een muis aanwijzer wordt geschoven over een hyperlink . Dit kan een verandering in de pointer , een kleurverandering op het scherm of een deel van de webinhoud uitbreiding zelf . Web programmeurs meestal willen hun hyperlinks de hand te liggen , zodat gebruikers nieuwsgierig zullen zijn en klik op hen .
Functie

Hyperlinks werken
door links te creëren op twee punten . Dit zijn de zogenaamde de bron anker en de bestemming anker . De bron anker is de plaats waar de hyperlink wordt geplaatst . De bestemming anker is waar de hyperlink wordt het verzenden van je . Dit is meestal een website URL . Wanneer het wordt geklikt , wordt de gebruiker gestuurd naar die URL . Soms een ander tabblad of venster wordt geopend voor de hyperlink inhoud, zodat de gebruiker nog steeds toegang tot de originele inhoud . Hyperlinks kunnen ook gebruikers sturen naar PDF-documenten , e-mail en andere programma's op hun computer .
Waarschuwing

Terwijl hyperlinks werden gecreëerd om de verspreiding van informatie te maken op het internet meer handig en efficiënt , is het gebruik ervan ook is misbruikt . Veel websites die artikelen of lidmaatschappen truc gebruikers te verkopen mee te gaan naar hun site door het verstrekken van misleidende koppelingen . Sommige website -ontwerpers proberen hun internetzoekmachine positie te verbeteren door overstromingen het internet met links naar hun site . Een truc is om " onzichtbare " links op websites die dezelfde kleur heeft als de achtergrond , zodat ze niet kunnen worden gezien maken . Meerdere aanklachten werden ingediend beschuldigen mensen die hyperlinks van auteursrechtinbreuk hebben gecreëerd . Dit probleem is nog steeds een juridisch grijs gebied .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je niet delen Pagina's in …
·Hoe om geld online met File Ho…
·Hoe vindt Telefoonnummer Woonp…
·Wat is een Proxy -gebruiker? 
·Hoe maak je mijn computer Stre…
·Ik kan geen verbinding met een…
·Hoe Hook Up een router gebruik…
·Hoe je IP- adressen zoeken Met…
·Opties voor High - speed inter…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
Wat is een Linksys WEP code ? 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless Printer configu…
·Het wijzigen van de netwerknaam in Vista…
·Waarom zijn protocollen noodzakelijk voo…
·Hoe kan ik WOW Blok in Linksys ? 
·Hoe maak je een Domain & Trust Relations…
·Hoe maak je een Rollover Connection Creë…
·NetGear WEP Problemen 
·Hoe maak je een Ethernet -kabel Identifi…
·Wat is de Ping of Death ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com