Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is breedband ?
Breedband is een term die wordt gebruikt om verschillende soorten high - speed internet toegang te beschrijven . T6 , een wijze van overdracht van informatie , kan worden vergeleken met smalle - band internetverbindingen in termen van een snelweg : breedband internetverbinding is een het equivalent van een multi - baans snelweg die meer verkeer dan een enkele rijstrook straat ( smalle band ) mogelijk maakt . Het is een snellere , betere kwaliteit van de toegang tot het wereldwijde web dan dial - up , zijn voorganger . De twee zijn fundamenteel verschillend qua verbindingssnelheid , de tarieven van de gegevensoverdracht en de prijs . Soorten

Er zijn een aantal soorten breedband media verbindingen , maar er zijn vijf technologieën die in de meest voorkomende gebruik zijn : De eerste is Asymmetric Digital Subscriber Line ( ADSL ) , de tweede is symmetrisch digitaal subscriber line ( SDSL ) en de derde is kabel . Satelliet breedband -en draadloze breedband zijn de respectievelijk vierde en vijfde .
Eigenschappen

ADSL
is een populaire breedbandverbinding in de consumentenmarkt . Dit komt vooral omdat iedereen met een normale telefoonlijn staat om ADSL te gebruiken zal zijn . Snelheden ADSL kan variëren van 128 kilobits per seconde tot meer dan 5 megabits per seconde . Omdat ADSL is asymmetrisch , uploaden van gegevens is veel trager dan het downloaden van gegevens van het internet . In tegenstelling tot ADSL , moet je een extra telefoonlijn naar een symmetrische digital subscriber line te gebruiken . SDSL heeft gelijke upload en download snelheden .
Overwegingen

Terwijl ADSL en SDSL vereisen beide een telefoonlijn , kabel breedband biedt een internetverbinding die door het loopt bestaande coax-kabels in uw huis , in vrijwel dezelfde manier als uw tv- kanalen worden weergegeven . Als u eigenaar bent van een kabel- televisie , zult u in staat om verbinding te maken met een kabelverbinding . Om deze reden , kabel- breedbandverbindingen zijn veel sneller dan zowel ADSL of SDSL , omdat de kabel heeft een hogere capaciteit bandbreedte dan een telefoonlijn . De snelheden van kabelverbindingen kan variëren van 2 megabit per seconde tot 8 megabit per seconde .
Functie

Satelliet breedbandtechnologie functies
net als een kabelverbinding . Satelliet breedbandverbindingen zijn gemeenschappelijk in landelijke gebieden , waar andere breedband technologieën zijn nog relatief zeldzaam . Een schotelantenne wordt gebruikt om gegevens te verzenden en te ontvangen .
Time Frame

Draadloos breedband
is een relatief nieuwe vorm van breedbandtechnologie . Draadloze breedband verzendt gegevens op dezelfde manier dat mobiele telefoons gegevens verzenden . Om toegang te krijgen tot een draadloos breedband -verbinding , zal je meestal een mobiele telefoon aan te sluiten op uw laptop of desktop computer . Snelheden van draadloze breedband kunnen variëren van 128 kilobits per seconde tot 3 megabit per seconde .
Voordelen

Breedband
kan high - speed internet toegang te leveren vanwege de hoge datatransmissie tarief . Deze snelheid van gegevensoverdracht gebaseerd op een maximum download snelheid , die op zijn beurt wordt gemeten en megabits per seconde . Datasnelheden voor breedbandverbindingen variëren omdat consumenten breedband technologieën zoals ADSL ondersteunen een langzamere upload datasnelheid dan download snelheid . Breedbandverbindingen kunnen ook verschillende bandbreedtes met verschillende datasnelheden , die kan variëren van 64 kilobits per seconde tot 1 megabit per seconde .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·How to Set Up een laptop om ve…
·Hoe te gebruiken Microsoft Pin…
·Hoe de beste Afstand Get met u…
·Hoe Network een AirCard 
·Hoe je webpagina's Serveer op …
·Hoe kan ik Boost Inbellen Spee…
·Wat zijn drie voordelen van e-…
·Wat is een SDH VC3 ? 
·Hoe de eigenaar van een ISP ad…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te Sky Broadband gebruiken Wirelessl…
Hoe Hook Up een draadloze router aan Ver…
Hoe Hook Up Verizon Broadband een Router…
Hoe kan ik een Linksys Wireless G Broadb…
Hoe je het wachtwoord wijzigen voor uw b…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Wat bepaalt de snelheid van 10 Mbps 
·Ik ben in staat om verbinding te LAN Maa…
·Hoe je je IP-adres wijzigen 
·Hoe maak je een PC Cluster Bouwen 
·MacBook Pro Met Ethernet Port Only 
·Hoe maak je een Lucent Win Modem Tweak v…
·Netgear Inbound Rules 
·Hoe de Linksys Router Draadloze instelli…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com