Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De beste manier om Hook Up Twee pc's naar Breedband
Dus heb je twee pc's en een breedbandverbinding , maar je moet weten hoe je het allemaal aansluiten . Het krijgen van zowel pc's toegang tot het internet is niet zo moeilijk als het lijkt . Ongeacht of u een tweede pc gekocht , krijgen een nieuwe breedbandverbinding of gewoon bewegen , in minder dan een uur heb je alles in te stellen en je zult web surfen met uw breedbandverbinding op beide computers. Wat je nodig hebt
Draadloze netwerkadapter
Draadloze router
Toon Meer Aanwijzingen
Network Adapter
1

Koop een draadloze netwerkadapter voor de nieuwe PC ( velen van hen zullen steek recht in een USB-poort ) . De eenvoudigste en beste manier om een ​​breedbandverbinding te delen is door het opzetten van een draadloos netwerk . Dit laat je zonder de rotzooi van het runnen van kabel en geeft u nog steeds met de hoge internet snelheid die u wenst . Kopen van 2

Sluit de draadloze adapter in de USB-poort op de nieuwe pc en vervolgens de computer opstart . De computer zal de nieuwe hardware en zoeken naar drivers op te sporen .
3

Plaats de driver disk die met de draadloze adapter kwam in de computer van de optische drive. Volg de stappen voor het installeren van de software en drivers .
Wireless Router

Vermogen 4 neer beide computers uit en haal de breedbandmodem . Om goed opzetten van de nieuwe router , moet u alles stilgelegd .
5

Haal de netwerkkabel uit de achterkant van de computer en sluit deze aan op de ingang van de draadloze router . Steek een tweede netwerkkabel - de router zal komen met een - . Naar de achterkant van de computer en het andere uiteinde in een uitgang van de router ( het kan aansluiten op een van de poorten 1 , 2 , 3 of 4 ) < br >

Plug 6 in de breedbandmodem en wacht tot de lampjes stabiel te worden , waaruit blijkt dat het volledig is aangesloten .

Plug 7 in de draadloze router aan en wacht ongeveer 30 seconden totdat de lichten geworden stabiel , waaruit blijkt dat deze is aangesloten op de breedbandmodem .

Zet de computer aan 8 direct aangesloten op de draadloze router . De computer maakt automatisch verbinding met het internet zoals het altijd heeft . Op dit punt , moet u uw netwerk te beveiligen voordat u op de tweede PC . Volg de instructies van de handleiding van de draadloze router in te loggen op de router en het opzetten van een security wachtwoord .

Turn 9 op de tweede pc . Na het opstarten , hebben het zoeken naar draadloze netwerken met behulp van de software die bij de draadloze adapter . Wanneer zij constateert de router , hebben deze aansluiten . Type onderin de wachtwoord dat u hebt gemaakt te verbinden . Beide pc's zijn nu aangesloten op uw breedbandverbinding .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je PayPal & Flash Gebruik 
·Hoe om te uploaden uw webpagin…
·Hoe te zeer Slow Speed ​​Wirel…
·IP Scan Tools 
·Wat is Web Neutraliteit ? 
·Hoe uw DirecTV DVR netwerk voo…
·Hoe te Mime Types Registreer 
·Hoe te Opvang voor een interne…
·Verwijder ik een proxy server …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe vindt mijn WEP of WPA 
·Hoe Vergelijk VoIP & PBX 
·Wat zijn de voordelen van Ethernet- prot…
·Hoe een IP-adres Conflict Corrigeer 
·Hoe maak je een Wi - Fi Connection Maak …
·Voordelen & Nadelen van het hebben van i…
·Hoe te verbinden twee computers op twee …
·Hoe kan ik een Linksys T - Mobile Router…
·Hoe vind ik de HP Wireless Security Key?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com