Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is Avaya Aura ?
Avaya Aura is een communicatienetwerk systeem aangeboden door Avaya Inc , een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie -systemen . Avaya Aura is vaak afgestemd op de behoeften van de klant en het budget , waardoor aanzienlijke variatie en veelzijdigheid in de aard van de aangeboden diensten. Avaya zakelijke literatuur stelt dat een van de belangrijkste aandachtspunten van het Avaya Aura -systeem is het creëren van een meer efficiënte communicatie netwerk voor klanten . Communications Network Infrastructure

Avaya Aura combineert zowel software en hardware om een samenhangend business netwerk voor klanten te creëren . Dit netwerk is bedoeld om een enkel systeem infrastructuur voor veel vormen van communicatie die kan worden gebruikt door de opdrachtgever zaken , waaronder datanetwerken , spraakcommunicatie , videocommunicatie en verschillende vormen van media.
Features < br >

de Avaya Aura -systeem is opgebouwd uit verschillende kleinere onderdelen die in overleg werken aan een overkoepelend communicatienetwerk voor de klant te bieden . Deze omvatten de Session Manager , die zowel de gebruiker sessies en communicatiegegevens beheert over het netwerk en geeft gebruikers de mogelijkheid om hun communicatie- profiel te gebruiken op vrijwel elk punt in het systeem , ongeacht de fysieke locatie . De Communication Manager is de software systeem voor het beheer van de communicatie over het netwerk , met inbegrip van telefoongesprekken , mobiele device support , messaging en zelfs toegang tot 911 hulpdiensten. Presence Services maakt en publiceert aanwezigheid profielen op medewerkers , waardoor nauwkeurige statistieken over de beschikbaarheid communicatie . De System Platform maakt het mogelijk voor de consolidatie van applicaties in een enkele dedicated server in plaats van meerdere . De System Manager kunnen beheerders de mogelijkheid om het netwerk te beheren en toezicht houden via hun webbrowser , waardoor administratieve toegang vanaf meerdere locaties . De Session Border Controller beveiligt verbindingen tussen het netwerk en de middelen buiten het netwerk om de interne veiligheid te handhaven . Tenslotte Application Enablement Services biedt een scala aan software- interfaces voor Avaya Aura connectiviteit met andere applicaties en stelt ontwikkelaars in staat om applicaties te schrijven en te integreren Avaya Aura functies in hun favoriete programmeertaal .
Deployment < br >

Avaya Aura hoofdzakelijk geïmplementeerd met een zekere mate van hardware en een grote hoeveelheid software integratie . Het systeem is ontworpen om de integratie van hardware en netwerken derden toe in de Avaya Aura netwerk dat kosten voor de klant kan verminderen en de hoeveelheid productiviteitsverlies door werknemers leren van het nieuwe systeem . Avaya Aura kunnen onder desktop -systemen , mobiele telefoons , servers en andere apparatuur .
Variabele Services

Avaya Aura is ontwikkeld met veelzijdigheid in het achterhoofd , en is schaalbaar tot een breed reeks graden op basis van de klant bestaande infrastructuur en behoeften . Avaya Aura is vooral gericht op mid-level tot grootschalige zakelijke integratie en aangeboden met een wisselend aanbod van aanvullende diensten en functies , afhankelijk van de klant specifieke wensen of behoeften in verband met de veiligheid , communicatie flow, presence-informatie en andere belangrijke communicatiegegevens .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·De ENQ /ACK Protocol 
·Hoe maak je een HP Homepage Ve…
·Primaire doel van een Windows …
·Commit protocol 
·Hoe maak je een Excel Batch CS…
·Hoe een goede Lag Switch Build…
·Wat is Wireless Application Pr…
·Hoe kan ik een printer met beh…
·Hoe maak ik een computer inste…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer Wireless - Comp…
·De beste VoIP -apparaten 
·Additioneel beveiligingsprotocol 
·Hoe maak je een Ethernet- Cord Ping 
·Zal B /G Wi - Fi- kaarten werken met N R…
·Hoe u uw DNS Laat 
·Hoe maak je een router gebruiken om een …
·Soorten VPN Software 
·Hoe kan ik Windows XP Ethernet Controlle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com