Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is Wireless Application Protocol ?
Het Wireless Application Protocol , vaak afgekort tot WAP , is de open - source internationale standaard communicatie-omgeving voor draadloze apparaten . WAP is meestal toegankelijk via mobiele telefoons of internet verbonden Personal Digital Assistants ( PDA's ) . WAP webbrowsers lezen Wireless Markup Language ( WML ) web documenten , die speciaal zijn geprogrammeerd voor gebruik met mobiele cellulaire apparaten . WAP was een enorme doorbraak in de mobiele data -technologie . Geschiedenis van WAP

In 1997 heeft de WAP Forum , nu lid van de Open Mobile Alliance ( OMA ) , gepland om te herstructureren en te standaardiseren verschillende mobiele technologieën . De eerste versie van de WAP werd uitgebracht in 1998 , waarin software voor mobiel internet . In 2000 , WAP Push , toegevoegd aan de lijst met functies toegestaan ​​WAP- adressen over de SMS -en GPRS- telefoon -netwerken worden verzonden . WAP 2.0 , uitgebracht in 2002 , blijft de de facto standaard voor WAP-technologie .
Technische WAP-protocol Suite Breakdown

Er zijn zes onderdelen die samen het WAP -protocol maken suite : . Wireless Application Environment ( WAE ) , Wireless Session Protocol ( WSP ) , Wireless Transaction Protocol ( WTP ) , Wireless Transport Layer Security ( WTLS ) , Wireless Datagram Protocol ( WDP ) en het draadloze netwerk zelf
< br >
het succes van WAP

In Europa tijdens de late 1990's , met WAP voor het eerst geïntroduceerd , het gsm- netwerk signalen waren erg traag en zo veel gebruikers niet profiteren van de technologie . Tijdens het midden - 2000 's , echter , WAP zag een heropleving in Europa , met name in het Verenigd Koninkrijk . De VS zag ook WAP lijden als mobiele aanbieders bovendien betalen voor de WAP-dienst en data-overdracht .
Het falen van WAP

WAP
vereist een gespecialiseerde programmeertaal , WML , webpagina's , in tegenstelling tot de Internet HTML standaard weer . Veel mobiele telefoons verschilden in hun behandeling van WAP , aangezien er geen gestandaardiseerde eisen of functies voor de fabrikanten om te implementeren . Er was ook een gebrek aan steun van veel software -ontwikkelaars voor vele jaren .
Wireless Markup Language ( WML ) op

Websites voor ontworpen voor WAP- browsen zijn geprogrammeerd met behulp van de Wireless Markup Language ( WML ) . WML is gebaseerd op , en werkt op vergelijkbare wijze als , Hypertext Markup Language ( HTML ) , hoewel het optimaliseert de prestaties voor apparaten met tragere verbindingen en beperkte scherm maten . WML was niet in veel web development software geïmplementeerd tot het midden van 2000 .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is een Microsoft TUN Minip…
·Schakelaars voor Ping 
·Wat is een ACH Processor ? 
·Hoe je Hulp op afstand aanbied…
·Wat is het probleem met Cyberp…
·Hoe te Wiring Diagrams maken m…
·Hoe de UID van een gebruiker w…
·Wat is een IP- Handler ? 
·Manieren om uw Ping Improve ee…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een IP-adres toewijzen voor cPanel 
·Hoe de Password Reset op de Belkin F5D72…
·Hoe maak je een batchbestand schrijven o…
·Hoe Microsoft Proxy Server configureren 
·Wat is een VLAN Virtual Circuit ? 
·De IEEE-standaard voor Ethernet 
·Hoe te Mailguard uitschakelen op een PIX…
·Hoe om opdrachten te verzenden naar ande…
·Analoog naar VoIP Gateway 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com