Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een VLAN Virtual Circuit ?
VLAN Virtual Circuits een dienst voor grote server bedrijven om verbinding over grote afstanden , alsof ze op hetzelfde netwerk . Geconfigureerd door consultants van hoog niveau , VLAN virtuele circuits zijn een van de technologieën die worden gebruikt door het netwerk solution providers . Begrijpen hoe het werkt vereist een basiskennis van zowel VLAN's en multiprotocol label switch , of MPLS . Traditionele VLAN

VLAN
apart aangesloten computers , ongeacht de fysieke locatie . Typisch worden geconfigureerd VLAN binnen een organisatie . Bijvoorbeeld , de boekhouding team computers zijn op VLAN 2 , terwijl de marketing mensen zijn op VLAN 3 . VLANs 2 en 3 worden vervolgens geconfigureerd op elke schakelaar in het netwerk toegewezen aan individuele switchpoorten . Opdat een communicatie tussen de twee afdelingen te gebeuren , moeten ze communiceren via een router . Elke VLAN is ook op zijn eigen subnet .
Hoe MPLS werken

Wanneer bedrijven willen naar sites in geografisch gescheiden locaties verbinden , kunnen zij deze diensten van een ander bedrijf dat de aankoop MPLS services . MPLS is een toolset van Internet-verbinding die twee lokale netwerken via Internet verbindt alsof ze fysiek naast elkaar . De MPLS provider beslist , op basis van de behoeften van de onderneming , wat voor soort MPLS strategie zal worden gebruikt . Tunneling en Ethernet over MPLS behoren tot de technologieën die gegevens een onderneming te onderscheiden van een ander als het reizen over het internet . Vanuit het perspectief van de onderneming echter de MPLS provider biedt simpelweg een verbinding op elk van de klantlocaties .
Hoe Virtual Circuits werken

Een virtueel circuit maakt computers op die twee locaties op te treden alsof ze op directe , fysiek verbonden netwerken . Wanneer de computer stuurt zijn normale , VLAN - tagged informatie om de MPLS provider , de MPLS provider configureert hun apparatuur te erkennen dat VLAN en de interface van het kwam binnen op als behorend tot een bepaalde klant . De aanbieder ontdoet dan weg dat VLAN informatie over de schakelaar die het pakket ontvangen en stuurt deze door naar de reguliere MPLS configuratie . Aan de andere kant , is de switch geconfigureerd om opnieuw toe te passen de nodige VLAN informatie .
Een voorbeeld

Stel bijvoorbeeld dat een bedrijf heeft een apart subnet voor de verkoop software databaseservers . Individuele servers worden geplaatst op elke site om te zorgen voor de snelste toegang door de verkoop personeel op die locaties . Echter , beide servers moeten samenwerken om elkaars databases up -to - date te houden . Houden ze op hetzelfde subnet zorgt voor de stabiliteit van altijd toegankelijk zijn voor individuele gebruikers , terwijl het aanbieden van flexibiliteit in het beheer en load balancing . Verder bieden als een fysieke server offline op een locatie wordt genomen , de overgang van de gebruikers is bijna naadloos .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is een computer Koekje voo…
·Hoe een bestand te hechten aan…
·Hoe je Machine Key Configure 
·DIY Satellite Signal Booster 
·Internet Snelheden Explained 
·Network Access Layer Protocols…
·Hoe uw eigen Rural WiFi Antenn…
·Hoe u een proxy server instell…
·Hoe kan ik spellen downloaden …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Inleiding tot de Client Server Computing…
·Hoe een RAR -bestand downloaden op een s…
·Linksys Router Modem Connection Types 
·Traditionele Hacker Aanvallen 
·Hoe kan ik een FTP- programma te kiezen 
·De voordelen & nadelen van een Virtual P…
·Hoe te testen voor Single Mode Fiber 
·Binaire Countdown Protocol 
·Hoe te gebruiken Mijn Alltel mobiele tel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com