Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Network Access Layer Protocols
De Network Access Layer is de onderste laag in het TCP /IP-netwerk , zodat alle diensten die noodzakelijk zijn en naar behoren werken op gegevens die op hetzelfde netwerk zijn . TCP /IP , wat staat voor Transfer Control Protocol /Internetwork protocol , is het communicatiemiddel tussen verschillende soorten computers die hen in staat stelt om met elkaar te praten door middel van een collectieve taal . Vele protocollen en hardware componenten spelen een rol in de Network Access Layer functionaliteit voor het netwerk om zo soepel en zo efficiënt mogelijk te laten verlopen . Internetwork Packet Exchange ( IPX ) Protocol

Het protocol IPX is zeer vergelijkbaar met IP in TCP /IP door internetworking diensten, alsmede logische adressering . Internetworking omvat de verbinding van netwerken met gateways routegegevens daartussen , waardoor een intern netwerk . Logische adressering is het adres in het geheugen voor een bepaalde computerapplicatie . IPX is niet waterdicht en kan niet garanderen dat de gegevens die worden overgebracht correct wordt afgeleverd . Over het algemeen is het een vrij efficiënt protocol voor de Network Access Layer , maar het biedt slechts beperkte mogelijkheden .
Address Resolution Protocol ( ARP ) op

ARP
is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de adres media Access Control (MAC ) , of fysiek adres , dat is het unieke adres dat is toegewezen aan een network interface card ( NIC ) of een andere netwerkadapter . ARP maakt vervolgens een lokale database die in kaart brengt het MAC-adres van de host- IP -adres . De host-IP -adres is het 32 - bits adres identificatie van een computer of een bepaald apparaat . ARP staat het MAC-adres te worden opgevraagd met het IP-adres .
Reverse Address Resolution Protocol ( RARP ) op

RARP
is het tegenovergestelde protocol van ARP . In plaats van het in kaart brengen van het MAC-adres het IP-adres , RARP kaart brengt het IP-adres aan het MAC-adres .
Internet Protocol ( IP ) op

IP
is een van de belangrijkste protocollen in de Network Access Layer . Het geeft informatie over hoe en waar de gegevens moeten worden geleverd . IP levert pakketten van de belangrijkste gastheer op de specifieke bestemming op basis van het adres. Een pakket is een blok van informatie of gegevens die over het netwerk worden overgedragen . Een enkel bericht overschrijving op een netwerk kan worden opgesplitst in meerdere pakketten , omdat elk pakket bevat ongeveer duizend karakters , kan dus een grotere boodschap duizenden pakketjes bevatten .
Multiprotocol Label Switching ( MPLS ) < br >

MPLS
is een nieuwer en sterker protocol dat zorgt voor meer flexibiliteit bij de Network Access Layer . MPLS maakt het verkeer worden omgeleid en gerouteerd rond knelpunten en storingen in verbindingen . Het helpt ook om de packet -uitwisseling te vereenvoudigen door Layer 2 ( data link layer ) informatie in Layer 3 ( netwerklaag ) .
Point - to-Point Protocol over Ethernet ( PPPoE ) op < br

PPPoE > is een specifiek protocol in de Network Access Layer dat meerdere gebruikers aangesloten op een Local Area Network ( LAN ) naar een externe locatie via een modem of ander apparaat . PPPoE maakt voor elke gebruiker sessie met een externe locatie een periode van eerste uitwisseling wanneer zowel de locatie van de gebruiker en de afgelegen ligging van de ander netwerkadressen kunnen leren . Deze uitwisseling maakt het makkelijker om een remote sessie voor algemene houtkap monitoren binnen een bedrijf of voor de facturering problemen met een Internet Service Provider ( ISP ) .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je alle e-mailberichten be…
·Hoe te berekenen Subnetting 
·Hoe kan ik Speed ​​Up the Inte…
·Hoe te testen Upload Speed ​​T…
·Hoe werkt Comcast Controleer M…
·Hoe je IP Checksum Bereken 
·Printers die werken met Citrix…
·Wat zijn de internationale gev…
·Hoe Vergelijk de Snelheden van…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe maak je een D - Link Online Account …
Hoe je draadloze router instellingen Toe…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je draadloos afdrukken Met Vist…
·Hoe maak je verbinding een modem aan een…
·Hoe de VMware Network Problemen 
·Hoe te verbinden Twee Hubs in een Netwer…
·Hoe maak je een opgeslagen Wireless Key …
·Hoe maak je een laptop draadloos signaal…
·Hoe je op afstand Reboot Thomson kabelmo…
·Hoe de SNR vergroten van een draadloos s…
·Hoe maak je een Ethernet -poort installe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com