Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de internationale gevolgen van Communicatie Technologie ?
Over de hele planeet , nieuwe communicatietechnologieën spelen een steeds belangrijkere rol in de manier waarop we met elkaar omgaan , onze bedrijfsprocessen , vooruitgang in wetenschap en onderzoek , verspreiding en creatie van kunst en interculturele relaties . Wij gebruiken deze tools voor alledaagse dingen als het roepen van onze beste vrienden , en voor nog veel meer complexe taken zoals het internationale web conferenties . Het delen van informatie

De vooruitgang van het internet betekent dat de informatie is nu beschikbaar via een wereldwijd netwerk van onderling verbonden computers en servers . We zijn niet langer beperkt door onze fysieke wereld . We kunnen nu boeken te lezen zonder het stappen in een bibliotheek , of zie een live band in het buitenland via video .

Er zijn communicatiemiddelen die ook zijn geëvolueerd dan telefoons , e-mails en sms-berichten , en nu is het delen van informatie te vergemakkelijken . Sociale media platformen , forums en web - conferenties maken het makkelijker voor mensen om deel te nemen in groepen die dezelfde specifieke interesses delen om informatie over hun hobby's , passies of zelfs zakelijke kwesties uit te wisselen.
Greater Reach < br >

Nieuwe communicatietechnologieën
betekent een groter publiek kan nu worden bereikt . Bedrijven met vestigingen over de hele wereld kan nu communiceren via e-mail in een kwestie van seconden . Paren leven door lange - afstand relaties kunnen nu verbinding maken via videoconferentie , zelfs als ze op verschillende continenten . Het grotere bereik is ook goed nieuws voor bedrijven, omdat ze gemakkelijker kunnen richten op specifieke groepen en communiceren met hun klanten , ongeacht hun fysieke locatie .
Speed ​​en Access

Het Internet en e-mail werden snel gevestigd als snel , gratis en handige methoden om berichten te verzenden , te kopen producten , diensten aanbieden , informatie te delen en in contact blijven met elkaar . De snelheid en het gemak van de communicatie heeft vele ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we waarnemen tijd , zaken doen en hebben 24/7 toegang tot informatie .
Interpersoonlijke Relaties

Rond de wereld , zijn interpersoonlijke relaties beïnvloed door de communicatie-technologieën die nu deel uitmaken van ons dagelijks leven . Terwijl ze verbindingen vergemakkelijken en kunnen mensen online te ontmoeten en in contact te blijven tijdens de lange afstand relaties , hebben zij ook vervangen face-to - face bijeenkomsten die de kwaliteit van de interacties we hebben met mensen die hebben verminderd . Dit betekent dat mensen niet genoeg quality time doorbrengen samen doorbrengen , de band wordt verzwakt tussen ouders en hun kinderen , evenals paren , vooral in vergelijking met vorige generaties
Medische technologie | < br . >

Misschien is een van de belangrijkste effecten van communicatie technologische vooruitgang in de geneeskunde . Het gemak van de informatie-uitwisseling en groter bereik hebben geleid tot belangrijke vooruitgang op het gebied van gezondheid wetenschappen over de ontwikkeling van diagnostiek en behandeling, medisch onderzoek en promotie van ziekten en schade te voorkomen. Als gevolg daarvan heeft de menselijke levensduur verhoogd op internationale schaal sinds de opkomst van communicatietechnologie meldt Roger Bennett .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Technische Communication Tools…
·Hoe te activeren Verizon Dial …
·Hoe maak je een gratis proxy s…
·PC naar PC Data Transfer Guide…
·Wat is Usenet Retention ? 
·Wat is NNTP-service ? 
·Hoe het opzetten van een Dell …
·Hoe maak je websites met behul…
·Hoeveel sneller is 18 Megabyte…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding Windows XP op een…
·Aanwijzingen voor Hoe de Modem Vervang i…
·Hoe te configureren een NetGear WGR614 a…
·Hoe te Remote Access Services Setup op S…
·Wat is een Smart Network Switch ? 
·Hoe maak je een Open Port 
·Hoe in te loggen op een AT & T Modem 
·Tekenstijlen in Joomla 
·Hoe te optimaliseren een D - Link DIR - …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com