Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een gratis proxy server zoeken
Proxy's zijn servers via welke u kunt route internetverkeer voordat het uw computer bereikt . Wanneer u verbinding maakt met een website via een proxy , verschijnt aan de eigenaar van deze website als de proxyserver is het een inleiding van de verbinding . De proxy zal dan te downloaden van de informatie van de website en stuur het naar je door middel van haar eigen verbinding . Proxy- servers kan nuttig zijn om toegang te krijgen tot informatie die anders is beperkt van u hetzij als gevolg van het IP-adres of de geografische locatie , en kan ook anoniem uw ​​surfgedrag te zijn . Instructies
1

Kies een proxy fysiek gevestigd in het geografische gebied dat is toegestaan ​​op de website die u wilt openen . Bijvoorbeeld, sommige websites te blokkeren voor alle gebruikers uit landen buiten de Verenigde Staten . Als u zich buiten de Verenigde Staten , kiest u een proxy gelegen binnen de VS kopen van 2

Bepaal uw wensen met betrekking tot anonimiteit en kies een proxy die diensten aan deze behoeften . Hoewel veel gratis proxy servers zijn transparant ( wat betekent dat ze niet verbergen van waar de aanvragen komen wanneer u verbinding maakt via de proxy naar een andere website ) , zijn er een aantal gratis opties die anoniem browsen bieden . Proxies label " anonieme " zal geen identificerende informatie te verzenden, maar zal de website die u bent aangesloten via een proxy melden. " Hoge anonieme " proxies zal niet onthullen dat u bent aangesloten via een proxyserver .
3

Geef de voorkeur aan indicatoren met een lage latency . Omdat uw webverkeer zal worden omgeleid via een tweede server , is het belangrijk om een ​​snelle proxy te kiezen . Lijsten van volmachten zal latentie elke proxyserver melden, dat is de lengte van de tijd die nodig is om informatie te reizen tussen uw computer en de proxy servers . Distant volmachten hebben een hogere latency , maar je moet kiezen voor een proxy met een latency van minder dan een milliseconde .
4

Kies een proxy met caching -mogelijkheden . Een cache is informatie van een website die direct wordt opgeslagen op uw computer . Als de proxy heeft cache , dat betekent dat het slaat informatie van de websites gebruikers de proxy 's te bezoeken . Voor grote volmachten , betekent dit dat u toegang tot websites rechtstreeks van de proxy-server zonder de proxy om verbinding te maken met de website . Dit versnelt uw verbinding en laat je webpagina's downloaden sneller .
5

Favor een proxy met een goede stabiliteit . Proxy lijsten zullen geven doorgaans uptime van de proxy ( hoeveel tijd de proxyserver beschikbaar is geweest sinds zijn laatste crash of herstart ) . Een goede proxy zal een uptime gemeten in dagen of weken , terwijl een onstabiele proxy een uptime van slechts een paar uur kan hebben .

Gauge 6 uw ervaringsniveau en dienovereenkomstig kiezen een proxy . Sommige proxies komen met een veelheid van configuratie-opties die nuttig zijn om een ervaren gebruiker bent , terwijl anderen gewoon voor dat je de proxy te activeren in uw browser voordat ze onmiddellijk beginnen te werken . Als je niet veel extra functies nodig hebt , kies er een die is eenvoudig te configureren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je niet delen Pagina's in …
·De classificatie van de Routin…
·Hoe kan ik een PS3 Slim Laptop…
·Welke protocol is ontworpen vo…
·Hoe te Dial - Up service snell…
·Hoe om te informeren naar de L…
·Hoe maak je een Proxy Address …
·Wat is een SMTP Smart Host? 
·Hoe uw Interne & Externe IP-ad…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Belkin N1 Wireless Router…
·Hoe te Ethernet Cards Reset 
·Hoe het opzetten van Polycom microbrowse…
·Welke nadelen Heeft BOOTP Have Wanneer V…
·Hoe te Dial - Up service sneller te make…
·Hoe te weten of uw computer is ingebroke…
·Toegang krijgen tot AT & T Gateways 
·Hoe maak je een 2Wire Wireless DSL confi…
·Hoe maak je een netwerk IP Monitor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com