Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is een Smart Network Switch ?
Routers overdracht van gegevens tussen netwerken en switches omgaan met data-overdracht binnen netwerken . Schakelaars vallen in drie basiscategorieën : beheerde , onbeheerde en slim . De slimme schakelaar ligt tussen de andere twee categorieën , zowel in prijs en mogelijkheden . Schakel Functie

Een fundamentele switch is een doos met een rij van sockets , die poorten worden genoemd . Computers en andere apparaten verbinding met de switch via de kabel . Elke computer aangesloten op een poort door een kabel . De schakelaar labelt elk van zijn havens met het MAC-adres van de computer of het apparaat is aangesloten op die poort . Een MAC -adres is het fysieke adres van een apparaat op een netwerk . Het is eigenlijk het serienummer van de computer netwerkadapter . Wanneer een computer om informatie te verzenden naar een andere computer op het netwerk , zijn netwerk adapter stuurt de gegevens naar de kabel naar de schakelaar . De data wordt verpakt met een header met het MAC -adres van de bestemming van het pakket . De schakelaar kopieert de binnenkomende datapakket naar de haven met dat MAC-adres .
Soorten Schakelaar

De fundamentele switch heeft anders dan het overbrengen van inkomende data op de poort met weinig functies bestemmingsadres het datapakket 's . Dit wordt ook wel een unmanaged switch om het te onderscheiden van een beheerde switch . Een beheerde switch een console en reageert op een reeks opdrachten waarmee een operator om de configuratie te veranderen . Een slimme switch heeft geen console , maar het kan worden bewerkt met een set commando's toegankelijk vanuit een ander apparaat , zoals een computer in het netwerk . De schakelaar is toegankelijk via een webpagina waarmee de operator de configuratie van de schakelaar op afstand te wijzigen .
Cost

Managed switches
worden ook wel enterprise switches . Ze zijn bedoeld voor gebruik door grote organisaties met complexe netwerken . Slimme schakelaars worden soms ook aangemerkt als managed switches , met enterprise switches en slimme schakelaars gezien als twee subcategorieën . Smart switches zijn veel goedkoper dan enterprise switches . Hun prijs is dichter bij die van een onbeheerde switch als ze geen extra hardware zoals een monitor en toetsenbord . Echter , ze bieden de functionaliteit van een onderneming schakelaar en daarom worden ze meestal gebruikt door kleine en middelgrote bedrijven .
Mogelijkheden

De mogelijkheid tot interactie met de schakelaar maakt het mogelijk om ook toezien op het verkeer door de poort gaat . De slimme schakelaar kan creëren Virtuele LAN's door tagging het verkeer van genomineerde MAC-adressen , waardoor ze apart alsof ze niet waren aangesloten op hetzelfde netwerk als de anderen . Deze techniek is handig voor het scheiden van verschillende soorten verkeer , zoals IP -telefonie berichten of video streams . Verschillende poorten op de switch kan worden toegestaan ​​verschillende niveaus van bandbreedte , prioriteit te geven aan het verkeer afkomstig bij een bepaalde bron .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is het protocol mDNS ? 
·Hoe te RJ45 hechten aan een CA…
·Hoe maak je een Network Drive …
·Hoe een IP- conflict op te los…
·Hoe Look Up Your Server Inform…
·Hoe maak je een PC Technician …
·Mijn NETGEAR Smart Wizard niet…
·De USB 2.0- poorten werken nie…
·Hoe je twee computers met elka…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de voordelen van Home Computer …
·Hoe je D - Link Drivers Update 
·Hoe een IP Header voor een UDP- socket L…
·Hoe te wijzigen Node types met Regedit n…
·Hoe u uw computer gebruiken als een HPNA…
·Hoe te activeren FTP 
·Netwerk & Transmission Lines 
·Toegang krijgen tot bestanden van een pc…
·Tips voor Networking CAT6 Cable 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com