Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoeveel sneller is 18 Megabytes Download Snelheid Verzen 26 Kilobytes ?
18 megabyte en 26 kilobytes definieert twee verschillende bestanden , maar liefst 18 mijl en 26 voet beschrijven twee verschillende afstanden . Zonder tijdmeting , zoals " per seconde " of " per uur " deze eenheden zijn niet vergelijkbaar snelheden. Maar als je ervan uitgaan dat beide bestanden worden gedownload in dezelfde hoeveelheid tijd op twee verschillende aansluitingen , kunnen we ze vergelijken als snelheden . Kilobytes vs Megabytes

Computer databank wordt meestal gemeten in veelvouden van bytes en bits . Een kilobyte is 1024 bytes , terwijl een megabyte is 1024 kilobytes . Als u veronderstellen dat twee computerbestanden , een meet- 18MB en de andere meet 26KB , te downloaden in een seconde op twee verschillende aansluitingen , je hebt een verbindingssnelheid van 18MBps en een andere verbindingssnelheid van 26KBps . U kunt MBps omzetten in KBps door te vermenigvuldigen met 1024 , dus 18MBps is gelijk aan 18.432 kbps . 26KBps gaat in 18432 kbps Ongeveer 709 maal , zodat een verbinding die 18 megabytes aan data kunnen downloaden in een set hoeveelheid tijd is 709 keer sneller dan een verbinding die alleen kunnen downloaden 26 kilobytes van gegevens in dezelfde hoeveelheid tijd .

kilobits vs megabits

in de meeste gevallen worden download snelheden gegeven in megabits per seconde , Mbps of kilobits per seconde , kbps . Omdat er 8 bits in ieder byte , een kilobit slechts een achtste van een kilobyte en een megabit slechts een achtste megabyte . 18 megabits per seconde is nog steeds 709 keer sneller dan 26 kilobits per seconde , maar 18 megabyte per seconde is 8 keer sneller dan 18 megabit per seconde .
File Maten

Een kleine , lage kwaliteit foto zal nemen ongeveer 26 kilobytes aan ruimte . Daarentegen kan 18 megabytes aan data een korte lage kwaliteit video clip van ongeveer 20 seconden vast te houden. Als alternatief kan 18 megabytes 3-5 nummers in mp3 -formaat te houden . Zo is in de tijd die het kost om een slecht beeld op een 26 kbps -verbinding te downloaden , kunt u meerdere nummers of een korte video clip op een 18 Mbps -verbinding te downloaden .
Download Snelheden < br >

een 50MB downloaden zou slechts 2,78 seconden op een 18 megabyte per seconde verbinding . Hetzelfde bestand te downloaden zou 32 minuten en 49 seconden op een 26 kilobyte per seconde verbinding . Een 50MB downloaden zou 22,24 seconden op een 18 megabit per seconde verbinding en zou meer dan 4 uur mee op een 26 kilobit per seconde verbinding .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat zijn de risico's van e-mai…
·Hoe op te lossen Res Ieframe.d…
·Hoe maak je een poortnummer 
·Wat is het verschil tussen int…
·Lijst van Wireless Internet Se…
·IGMP IP protocollen 
·Hoe maak je een draadloos sign…
·Hoe maak je een massa e-mail i…
·Wat is een ISDN Internet Servi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een venster Bow Dress 
·Hoe kan ik een interne modem installeren…
·Hoe kan ik meerdere Hosts Ping 
·Virtual Private Network Definition 
·Gemakkelijkste manier om SSH Into een Ma…
·Welk type van Wireless Access Mocht je i…
·Hoe maak je een inbelmodem configureren …
·Voordelen en toepassingen van Communicat…
·Het maximum formaat voor Wireless Adapte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com