Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
5 Essentiële Kenmerken van Cloud Computing
Cloud computing groeit snel als verschillende organisaties realiseren van het potentieel in het hebben van flexibele middelen informatie -technologie tot hun beschikking . Cloud computing staat deze organisaties om te profiteren van deze zonder de infrastructuurkosten doorgaans geassocieerd met dergelijke middelen te betalen. Om werkelijk worden beschouwd Cloud Computing , moet cloud-model van een provider hebben minimaal vijf essentiële kenmerken . Self-service on Demand

Universiteiten en overig dynamische entiteiten vereisen een hoge mate van flexibiliteit in hun activiteiten . Cloud Computing biedt de mogelijkheid om kosten te verminderen, terwijl het hebben van diensten op afroep beschikbaar . Deze eigenschap houdt in dat een gebruiker kan inloggen op de dienst en krijgen de middelen die onmiddellijk nodig zijn , zonder iemand anders te betrekken . Dit snijdt de kosten van IT-beheer en verkort de tijd tussen de aanvraag van een resource en de levering van die bron naar de aanvrager .
Network Access

Per definitie Cloud Computing vereist toegang tot het netwerk van overal . Dat is , een gebruiker moet in staat zijn om verbinding met het internet en inloggen op het netwerk van de cloud provider . Zonder een dergelijke anytime- van - overal toegang , kan Cloud Computing zijn niet alleen nutteloos, maar frustrerend voor de gebruiker . Bovendien moet de netwerkverbinding in de infrastructuur van de cloud provider hiertoe in staat zijn grote hoeveelheden netwerkverkeer gegenereerd door de gebruikers .
Resource Pooling

Resource
pooling is de praktijk van het toestaan ​​van meerdere gebruikers aan te boren in een " pool " van opslag of servers schijf of een andere bron. Aangezien de waarschijnlijkheid van alle gebruikers die op het netwerk in een keer laag is , kan de cloud provider middelen vrij te maken uit een inactieve gebruiker voor het gebruik door een andere actieve gebruiker . Dit maakt het mogelijk aanbieders om de kosten laag te houden en de nodige middelen om actieve gebruikers .
Elasticiteit

Organisaties
moeten soms meer middelen in een kort tijdsbestek , en Cloud Computing moet kunnen de middelen leveren snel aan de gebruikers aan te passen . Bijvoorbeeld, als een bedrijf krijgt een nieuwe klant en vereist drie extra servers aan zakelijke eisen van de klant te voldoen , moet de cloud provider het bedrijf toelaten om bepaling van de drie nieuwe servers dynamisch zonder veel vertraging . Op dezelfde wijze , als een bedrijf verliest een klant , moeten ze in staat zijn om deze drie servers dalen snel om hun kosten te snijden .
Kosten

Pay - per - gebruik is een fundamentele doelstelling van Cloud Computing en het verlangen van de bedrijven die cloud- diensten te gebruiken . Een bedrijf dat een eigen IT-infrastructuur heeft moeten de kosten voor die infrastructuur te ondersteunen betalen , zelfs als ze alleen zijn met de helft van de middelen . Met een cloud-model , zou een bedrijf alleen hoeft te betalen voor de middelen die zij gebruiken , het houden van hun totale IT-kosten lager zijn dan ze anders zouden zijn .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te detecteren Als een e-ma…
·Succesvolle Webinar Tips 
·Hoe maak je een WAN IP Zoek 
·Hoe om Zet uw PC in een Web Se…
·Hoe kan ik Internet Direct ver…
·Hoe kan ik Internet Netwerken …
·Mijn Internet Verbreekt als de…
·Tutorial om een Lag Switch Mer…
·Hoe kan ik PHP Setup op IIS 6 
  Related Articles
De 2,4 GHz en 5 GHz Wireless Verschil 
5 stappen naar Wireless Access Beveilig 
Signaal Kenmerken in Data Communication 
5 Manieren om Wireless Strength 
Kenmerken van VoIP 
Verbinding maken met Linksys Elke 5 minu…
Hoe maak je verbinding een DSL Router me…
Hoe maak je een Cat 5 Cross Over Cable 
Hoe je Cat Make 5 twisted - pair Netwerk…
  Netwerken Articles
·Draadloos Internet Router Hulp 
·Hoe maak je een Motorola kabelmodem voor…
·Hoe de startpagina wijzigen in NetZero 
·Hoe maak je verbinding een Westell modem…
·Hoe de MTU -instelling wijzigen in Mijn …
·Hoe maak je een U720 Novatel Problemen b…
·Hoe kan ik een Belkin modem verbinding 
·Hoe te verwijderen SSL 
·Waarom heb je nodig een router op een la…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com