Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe lang kun je gebruiken Sling Player Over 3G Voordat je tegen de 5 GB limiet ?
Slingbox kunt u televisieprogramma's , films en video's streamen naar SlingPlayer op een mobiel apparaat via een Wi - Fi- , 3G -of 4G -verbinding . Als je streamen over een 3G-verbinding , houden nauwlettend in de gaten op de hoeveelheid bandbreedte die u gebruikt . Als u meer dan de maximaal toegestane door uw account te gebruiken , kunt u extra in rekening worden gebracht voor de overdosering of uw verbindingssnelheid throttled naar een lagere snelheid zodra u het maximale te bereiken . De hoeveelheid bandbreedte die u gebruikt hangt af van een aantal factoren, zoals de lengte van een film en de kwaliteit van het beeld . Kwaliteit , grootte en snelheid

Er is een trade - off tussen kwaliteit , grootte en snelheid bij het streamen van tv-shows , video's en films via het internet . Kwaliteit wordt bepaald door de resolutie van een foto . Een beeld dat is 640 - by - 480 heeft 37.200 pixels ( 640 maal 480 ) . Een beeld dat is 1024 - by - 768 beschikt over 786.432 pixels ( 1024 maal 768 ) . Hoe meer pixels een foto heeft , hoe beter het eruit ziet , hoe groter het is , hoe langer het duurt om te zenden via een internetverbinding en het meer bandbreedte verbruikt . U moet beslissen over de trade - off is dat je een beperking van de bandbreedte van 5 GB gegeven aanvaardbaar . Bijvoorbeeld, als streaming in automatische of standaardkwaliteit verbruikt de helft van de bandbreedte die hoge kwaliteit streaming vereist , zult u moeten kiezen tussen het aantal video's kunt bekijken per maand en de kwaliteit van het beeld in elke video .

5 GB Schatting

Volgens Slingbox , een kwaliteit streamen hoge vereist ongeveer minstens een 800 kbps verbinding via 3G en een standaard of automatische stroom vereist minimaal een 500 kbps verbinding . Een lage kwaliteit stroom zou waarschijnlijk rond 300 Kbps . U kunt deze nummers gebruiken als schattingen van de hoeveelheid bandbreedte die u kunt gebruiken met SlingPlayer bepalen . Er zijn 60 seconden in een minuut en 60 minuten in een uur . Er zijn acht bits in een byte , 1024 kilobytes ( KB ) in een megabyte ( MB ) en 1024 megabytes in een gigabyte ( GB ) . Daarom , als je streaming een uur bij 800 Kbps , uw bandbreedte verbruik is ongeveer 352 MB per uur ( 60 seconden maal 60 minuten tijden 800 Kbps /8 bits/1024 KB) . Op 500 kbps , de consumptie is ongeveer 220 MB per uur en bij 300 Kbps is het ongeveer 132 MB per uur . Voor een GB limiet 5 , dit komt neer op ongeveer 14 uur bij 800 Kbps , 23 uur op 500 Kbps en 38 uur bij 300 kbps .
Aanpassen Resolutie

Als je Slingbox Pro , kunt u verschillende resoluties op basis van of je lokaal streaming ingesteld , bijvoorbeeld op een pc in uw huis of via het internet . Voor beide instellingen , kunt u handmatig de resolutie aan te passen om een ​​betere controle bandbreedte verbruik . Ga naar "Instellingen ", " SlingPlayer Opties " en klik op het tabblad " Encoding " . Verander de optie " Internet Access" van " Automatisch " naar " Manual" en de stroom parameters aan te passen in het onderste deel van het scherm .
Monitoring Consumptie

noch Slingbox of SlingPlayer bijhouden van de hoeveelheid bandbreedte je verbruikt , dus er is geen manier om Slingbox gebruiken om te meten of bewaken van uw bandbreedte verbruik . De meeste draadloze providers toelaten om de hoeveelheid bandbreedte die je hebt gebruikt in een bepaalde maand door in te loggen op uw account op hun website te bekijken . Houd in gedachten dat de nummers zijn niet altijd bijgewerkt in real-time , dus er kan een tijd duren voordat uw werkelijke bandbreedtegebruik online wordt bijgewerkt .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Over ISP's 
·Hoe de Shockwave Player Met ee…
·Definitie van een Reverse Prox…
·Hoe kunt u uw kabel Speed ​​Te…
·Wat zijn IEEE Standards ? 
·Hoe te verbinden met het inter…
·Telecommunicatie protocollen 
·Hoe te testen mijn Router Snel…
·Hoe werkt Google AdSense Volg …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Juiste MTU -instellingen voor een Router…
·Hoe maak je een Belkin configureren 
·Computer hackers en virussen 
·Hoe kan ik meerdere Ethernet hubs verbin…
·Hoe Set Up Ventrilo op WRT100 Routers 
·Hoe uw computer een statisch IP-adres to…
·Hoe te delen Wi - Fi via Bluetooth 
·Hoe vindt mijn WPA2 Passphrase 
·Internet - Based Network Time Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com