Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe werkt Google AdSense Volg Fake klikken?
Adverteerders zijn sterk afhankelijk van Google's click- gebaseerde Web advertentieprogramma's om hun business te laten groeien , met vele uitgaven duizenden dollars per jaar aan Web surfers te trekken om te klikken op advertenties in Google . Als gevolg hiervan , nep klikken , ook in de industrie bekend als " klikfraude , " zijn een groot probleem voor adverteerders die staan ​​om grote hoeveelheden geld te verliezen als de ongeldige klikken niet worden gedetecteerd . Google maakt gebruik van meerdere technieken om klikfraude te identificeren via haar AdSense-programma . Achtergrond |

Google's
AdSense-programma is een pay - per - click advertising modellen waarlangs adverteerders betalen een bepaalde hoeveelheid geld elke keer dat iemand klikt op een advertentie . Het betaald per klik bedrag is gebaseerd op de populariteit van het zoekwoord en hoe vaak de advertentie wordt geklikt in vergelijking met concurrenten . Met Google AdSense , de advertenties worden weergegeven op specifieke webpagina's aan de advertentie-inhoud relevant . Bedrijven die adverteren via Google afhankelijk van het feit dat een bepaald percentage van die mensen die klikken op hun advertentie een aankoop zal maken .
Klikfraude

Klikfraude doet zich voor wanneer iemand klikt op een advertentie - vaak een groot aantal keren - zonder enige intentie van het maken van een aankoop . De bedoeling hiervan is om een advertentiecampagne efficiënter lijken dan het werkelijk is . Websites die host advertenties via AdSense programma van Google elke keer dat een advertentie wordt geklikt , wat betekent dat uitgevers van dergelijke websites herhaaldelijk kunt klikken op een advertentie die te zien zijn op hun website te blijven verhogen haar commissie te verdienen een commissie . Volgens PC Magazine , hebben sommige websites werknemers betaalde in derdewereldlanden een paar cent per uur te zitten aan een computer en klik advertenties op hun websites .
Monitoring
< br

Google > controleert klikken op Google AdSense-advertenties op ongewone activiteit te detecteren . Het bedrijf maakt gebruik van een gepatenteerde technologie om te detecteren of er ongewone activiteiten bedoeld om te rijden voor een adverteerder klikken . Aantal gegevens worden geanalyseerd op elke klik , waaronder het IP -adres van de persoon die op de advertentie geklikt , het tijdstip van de klik , dupliceren klikken , en andere klikpatronen . Als er " overdreven repetitieve " klikken , die worden gefilterd door het systeem van Google . Als er bekende bronnen van ongeldige activiteiten , zoals een IP -adres , dat zijn automatisch weggegooid , volgens Google 's reclame gids. Adverteerders niet hoeven te betalen voor klikken die Google bepaalt ongeldig te zijn .
Juridische kwesties

Klikfraude is een multi-miljoen dollar jaarlijkse probleem voor adverteerders . In maart 2006 , Google overeengekomen om een $ 90.000.000 schikking te betalen aan een groep van haar adverteerders , waaronder Lane's Gifts & Collectibles , waarin geadverteerd via Google en het hoofd van een class - action rechtszaak beweert het werd niet goed geladen is door Google voor frauduleuze klikken . De rechtszaak beweerde dat de technologie van Google om ongeldige klikken te sporen was niet effectief . Google heeft herhaaldelijk gezegd dat het niet mogelijk is om zijn automatische filters om 100 procent van de ongeldige klikken te vangen , maar dat een zeer klein aantal clicks frauduleus zijn .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het opzetten van extra IP-…
·Hoe de Shockwave Player Met ee…
·Hoe om te controleren uw inter…
·Hoe te compileren wanneer u ge…
·Hoe weet ik of mijn laptop Is …
·Kun je een dvd met Animoto ? 
·Het verschil tussen SONET en S…
·Hoe houden van wordt doorgestu…
·Hoe je opnemen Streaming muzie…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe CD Burning functies in VBS 
·Hoe kan ik een Netgear modem Problemen 
·Hoe te Gospel MIDI Songs Download 
·Hoe te Gaming optimaliseren op een Route…
·Hoe kan ik zien of iemand gebruik van he…
·Hoe maak je een nieuw IP-adres op Verkri…
·Hoe je het kanaal op een gratis WiFi-ver…
·Hoe je Dual NIC kaarten te laten werken 
·De beste manieren om te studeren voor ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com