Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te compileren wanneer u gebruik Putty
PuTTY is een hulpprogramma voor het Windows-besturingssysteem waarmee de gebruiker op afstand inloggen op een andere machine met de Secure Shell ( SSH ) protocol . Wanneer u aangemeld bent in een andere machine , kan de gebruiker volledig gebruik van de machine te maken , zolang hij weet hoe de command line te gebruiken , zoals PuTTY heeft geen grafische interface . Voor programmeurs die gewend zijn aan het werken met grafische geïntegreerde ontwikkelomgevingen met een " compile " knop , kan dit in eerste instantie compensatie . Echter , deze programmeurs hoeft alleen maar naar de terminal commando's van de compiler waarmee hun 20e - eeuwse voorgangers waren zo vertrouwd te gebruiken . Instructies
GCC C /C + + Compiler

Typ " cd" 1 in de PuTTY terminal , gevolgd door de directory -adres dat de C of C + + source code die u wilt compileren .
Houdt < br >

Type 2 " ls" als u gebruik PuTTY in te loggen op een Unix - gebaseerde machine , of " dir " als u gebruik PuTTY in te loggen op een Windows-machine , in de PuTTY terminal . Dit zal ertoe leiden dat de PuTTY terminal om de bestanden in je huidige directory . Zorg ervoor dat de broncode bestand dat u wilt compileren aanwezig is .

Type " gcc - o MyExecutable MySourceCode " 3 waar " MyExecutable " is de naam die u wilt dat uw gecompileerde executable te dragen en " MySourceCode " is de naam van de source code die u wilt compileren . Het zal de " . C " of " cpp . " Extensie , afhankelijk van of het een C taal bronbestand of een C + + taal bronbestand .
Javac
4 < dragen p > Typ "cd " in de PuTTY terminal , gevolgd door de directory -adres dat de Java-broncode die u wilt compileren houdt .

Typ " ls " 5 als u gebruik PuTTY in te loggen op een Unix - gebaseerde machine , of " dir " als u gebruik PuTTY in te loggen op een Windows-machine , in de PuTTY terminal . Dit zal ertoe leiden dat de PuTTY terminal om de bestanden in je huidige directory . Zorg ervoor dat de broncode bestand dat u wilt compileren aanwezig is .

Type " javac MySourceCodeFile.java " 6 waar " MySourceCodeFile " is de naam van de Java- broncode bestand dat u wilt compileren . De javac compiler automatisch trekken in alle noodzakelijke afhankelijkheden uw dossier zou kunnen hebben .
MingGW

Type 7 " cd" in de PuTTY terminal , gevolgd door de directory -adres dat houdt de C + + source code die u wilt compileren .

Type 8 " dir " in uw PuTTY terminal , als MingGW is een Windows- compiler , en de terminal zal een lijst van de bestanden in de huidige directory . Zorg ervoor dat de broncode bestand dat u wilt compileren aanwezig is .

Type 9 " gcc - o MyExecutable MySourceCode.cpp " waar " MyExecutable " is de naam die u wilt dat uw gecompileerde executable te dragen en " MySourceCode " is de naam van de source code die u wilt compileren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe Telefoon gebeld worden ter…
·Hoe kan ik een e-mail Groep Zo…
·Hoe om poort 80 verkeer Bereke…
·Hoe Routers Behandel een ISP O…
·Zijn IP-adressen altijd in Dot…
·Hoe maak je Facebook Emotions 
·Twee methoden om IP-adressen C…
·Opties voor High - speed inter…
·Hoe te verkopen op Barnes & No…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden Twee Phone Modems on On…
·Hoe vind ik een NetZero vergeten? 
·Hoe de SNMP op een Linksys inschakelen 
·Hoe het opzetten van Mobile Internet 
·Hoe een IP-adres te identificeren voor e…
·Hoe kan ik HTML bewerken in Place 
·Voordelen en nadelen van het internet vo…
·Technische Communication Tools 
·Hoe kan ik een HP desktop verbinding mak…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com