Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Technische Communication Tools
Technische communicatie tools zijn computer - based tools waarmee gebruikers content te produceren en te bewerken voor communicatie , zoals op het internet . Elke technische communicatie-instrument heeft zijn eigen doel en beperkingen die het beste geschikt is voor specifieke taken . Door het gebruik van technische communicatiemiddelen , schrijvers en webontwikkelaars kunnen de inhoud die anderen bladeren en ze delen online te produceren . Tekstverwerkers

Tekstverwerkers
behoren tot de meest voorkomende technische communicatiemiddelen . Deze programma's vormen een gebruikersinterface voor het schrijven en bewerken van tekst . Tekstverwerkers kunt bestanden opslaan in verschillende stadia van de productie en geef schrijvers vele geavanceerde opties , zoals het opmaken van tekst in een verscheidenheid van manieren , met behulp van lettertypen en tekststijlen en de integratie van afbeeldingen of grafieken .

Meeste tekstverwerkers ook bijkomende functionaliteit in de vorm van plug - ins . Deze tools kunnen spelling en grammatica controleren , tally woord telt en zorgen voor aangepaste sjablonen voor verschillende typen documenten . Tekstverwerkers tekstbestanden omzetten ook van het ene formaat naar het andere voor een grotere compatibiliteit .
Tekst Editors

Tekstverwerkers
zijn verkleinde versies van tekstverwerkers . Terwijl ze dienen dezelfde basisfunctie van het schrijven en bewerken van tekst , ze missen de meeste van de geavanceerde functies . Een typische teksteditor kan elementaire knippen en plakken functies , samen met een paar tekststijl opties bevatten . Afgezien van deze, moeten schrijvers een tekstbestand importeren in een meer functionele tekstverwerker . Echter , text editors zijn zeer eenvoudig programma , waardoor ze geschikt zijn voor gebruik op kleinere en minder krachtige apparaten zoals mobiele telefoons , en ze zijn nuttig voor het schrijven of bewerken van de code die is ingesloten in webpagina's .
< br >
Desktop Publishing

Desktop publishing tools
gebruikers toestaan ​​om volledige webpagina's maken of wijzigen van de inhoud van een bestaande pagina . Deze programma's , waarvan vele online bestaan ​​, onder andere sjablonen voor opmaak websites , samen met de basistekst en tools voor beeldbewerking . Terwijl de meeste professionele websites maken gebruik van een meer geavanceerde methode van Web design , desktop publishing is hoe bloggers en beginnende webmasters zet persoonlijke content online zonder dat een web ontwerper in te huren . Desktop publishing tools worden ook vaak gebruikt in de creatie van gedrukte communicatie .
HTML Editors

HTML editors
zijn programma's die tekst editors lijken maar bevatten extra hulpmiddelen voor de opmaak van HTML- tekst , die webontwerpers gebruiken om de code die een website vormt schrijven . Een HTML-editor kan tekst geschreven op een tekstverwerker of teksteditor te importeren , waardoor het de laatste stap in de voorbereiding HTML code voordat je online gaat .
Digital Imaging Programma

Digitale
imaging software kunnen sommige tekst features bevatten, maar is vooral bedoeld voor digitale foto's te bewerken . Dit omvat de software die meegeleverd wordt voorgeladen op de meeste consumenten-pc of gebundeld met digitale camera's , samen met professionele software . Digital imaging programma's kunnen repliceren darkroom processen , afbeeldingen converteren tussen bestandstypen , retoucheren van digitale foto's en het formaat afbeeldingen voor opname op een website of als onderdeel van een tekstdocument .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Netgear IP Comcast Protocol 
·Toegang tot een thuisnetwerk v…
·Hoe te Schakel WLAN op een HP …
·Home Internet Opties 
·Hoe te wijzigen EC2 FQDN in Ap…
·Hoe te delen internet met Wire…
·Zes stappen naar een Hacked Fa…
·Hoe het opzetten van een draad…
·De vertrouwensrelatie tussen t…
  Related Articles
Hoe de AT & T Communication Manager Krij…
Netgear Wireless Router Technische Hulp 
Hoe te gebruiken WiFi Crack Gereedschap 
Draadloze communicatie apparaten gebruik…
Draadloze communicatietechnologie 
Remote Access Gereedschap 
Network Performance Measurement Gereedsc…
WLAN 's voor Windows 
Wi- Fi- Tools voor Windows 
  Netwerken Articles
·Hoe te Proxy prestaties Reverse 
·Struts Tiles Alternatieven 
·Hoe Hook Up een RangeMax Dual Band Wirel…
·De voordelen van Cat5 kabel 
·Hoe de Bron van een IP- adres te vinden 
·Hoe te converteren Coax naar Ethernet 
·Hoe maak je een Surfboard SB3100 Cable M…
·Hoe maak je een Data Miner Elimineer 
·Hoe te PCI Modem Driver Zonder Installat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com