Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te delen internet met Wireless
In de technologie - afhankelijke maatschappij , mensen vertrouwen op de toegang tot het internet voor een breed scala aan zakelijke en persoonlijke behoeften . In feite zijn veel huizen hebben meer dan een computer in hen . Het is onpraktisch , echter voor elke computer een eigen internetverbinding hebt . Met behulp van een draadloze router , meerdere computers kan een internetverbinding te delen . Elke computer met behulp van de verbinding moet een draadloze Ethernet-kaart hebt en geconfigureerd worden om te werken met de router . Instructies

Macht 1 beneden de modem die u gebruikt om internet service te ontvangen . Sluit de modem aan op uw draadloze router met een Ethernet-kabel . Kopen van 2

Sluit een computer aan op de draadloze router met een Ethernet-kabel . Schakel de modem , router en computer .
3

Laat de computer op te laden in Windows . Klik op de knop " Start", selecteer " Accessoires en vervolgens " Uitvoeren . "Type" cmd " in het vak dat verschijnt en druk op ' Enter '.

Type 4 " ipconfig /all " in het DOS prompt . door de tekst die verschijnt en zoeken naar DHCP -server Scroll . Noteer het IP-adres dat ernaast verschijnt . de nummers zullen in indeling die lijkt op 192.168.1.1 .
5

Open een internetbrowser . In het URL-type bar " http://" en vervolgens het IP- adres dat u geregistreerd vanaf de default gateway . Volg de instructies van de fabrikant van de draadloze router om de draadloze instellingen te configureren .
6

Install draadloze Ethernet- adapters in de computers die de draadloze verbinding zullen delen . Afhankelijk van het type het gaat om het installeren van een perifere kaart in de computer of het aansluiten van een apparaat op de computer met een USB- kabel en vervolgens installeren van de juiste drivers .

7

klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor de draadloze verbinding in het systeemvak en kies "Connect to Network . " Blader door de lijst met beschikbare draadloze netwerken en het vinden van uw router . de naam vermeld zal de waarde die u voor te stellen zijn SSID .

Press 8 "Connect " op de lijst voor uw router . Volg de aanwijzingen op het scherm om verbinding met het draadloze netwerk . Als u het opzetten van WEP-codering of andere veiligheidsmaatregelen moet u de sleutel die u hebt gemaakt tijdens het installatieproces .

Herhaal stap 9 7 en 8 op elke computer waarmee u verbinding wilt maken met het draadloze netwerk . Toegang tot het internet op elke computer om te controleren of de verbinding werkt . < br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Netcat Basics 
·Hoe te Highlight te kopiëren 
·Problemen met Verizon aircards…
·Hoe een Live Stream Krijg een …
·Hoe te configureren WinMX 
·Hoe maak je een DNS- Port Test…
·Hoe kan ik een Europese adapte…
·Wat betekent uploaden Mean ? 
·Hoe te Laptops Hook Up to Phon…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up Reverse DNS 
·Nadelen en voordelen van Network Operati…
·Hoe te Forward RSPS Met Verizon Port 
·How to Set Up Public Wireless 
·Hoe je Netwerk Printers geïnstalleerd o…
·TCP /IP- netwerkprotocollen 
·Hoe je gegevens van de ene naar de ander…
·Hoe te vinden of een Desktop Needs a Wir…
·Over Fiber Optic Ethernet Converters 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com