Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Over Fiber Optic Ethernet Converters
Netwerk technologieën voorschot op een ongelooflijk snel tempo met nieuwe en snellere soorten kabels worden regelmatig uitgebracht . Als u een netwerk dat de oudere type Ethernet- kabels en een ander netwerk dat de snellere en meer betrouwbare glasvezelkabels maakt gebruik gebruikt is het mogelijk om ze met elkaar te verbinden met behulp van een speciaal soort glasvezel converter. Functie

Een glasvezel Ethernet- converter sluit u een Ethernet-kabel aan de ene kant in een glasvezelkabel aan de andere kant om meerdere netwerken te communiceren , dat gebruik maakt van verschillende soorten kabels . Het kan ook gebruikt worden binnen hetzelfde netwerk als er meerdere computers maken gebruik van verschillende technologieën of niet alle van hen hebben de mogelijkheid om glasvezelkabels te gebruiken .
Eigenschappen

omzetten Ethernet kabels glasvezelkabels voor een snellere dan Ethernet signaal kan verzenden of ontvangen . Glasvezel kabels zijn zeer goed bestand tegen interferentie van elektronische apparaten , draadloze netwerken , of mobiele telefoons in tegenstelling tot de meer temperamentvolle Ethernet-kabels , die kunnen vaak verliezen hun signaal indien blootgesteld aan bepaalde soorten apparatuur .
< Br > Types

Sommige glasvezel converters zal werken met elke type Ethernet-kabel , terwijl anderen alleen over poorten voor zowel de 100 Megabit of de 10 Gigabit snelheid Ethernet-kabels . Tussen twee verschillende typen kabels bevestigen van een converter zal iets lager de maximale snelheid die data kan op om het sneller type kabel worden overgedragen . Verschillende merken en modellen van de converters zal hebben verschillende snelheid caps .
Grootte

U kunt converters die speciaal zijn ontworpen voor de grootte van uw huis of kantoor netwerk te kopen . De meeste converters zijn kleine plastic units die bedoeld zijn een Ethernet- kabel over te schakelen naar een enkele glasvezelkabel . Grotere converters beschikbaar die direct op metalen rekken zijn gemonteerd en hebben de mogelijkheid om tientallen kabels tegelijk te converteren in een beveiligd netwerk kamer .
Overwegingen

Uw glasvezel converter moet worden geplaatst in een veilige locatie die niet verstoord kan worden door mensen of machines . Elke computer aangesloten op de glasvezelkabel zal het een internet verbinding te verliezen als de converter wordt verwijderd of gebroken . Converters bevatten speciale materialen die alleen goed werken in bepaalde temperatuur varieert dus is het belangrijk om ze in een gecontroleerde temperatuur kamers die nooit te warm of koud . Het bereik dat glasvezelkabels blijven werken nadat ze omgezet van een Ethernet-kabel is beperkt , maar omdat het bereik wordt gemeten in mijlen wordt meestal alleen een vergoeding voor zeer grote bedrijven met grote netwerken of voor internet service providers .
< br >

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een NVIDIA Etherne…
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Hoe te Plug in vele computers …
·Hoe maak je een Ethernet -swit…
·Hoe maak je een Two Wire 2701 …
·Wat is een PCI Ethernet Adapte…
·Hoe te Sluit een Ethernet -kab…
·Hoe maak je een Ethernet- swit…
·Hoe te Connect Ethernet naar U…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
Over Wireless Credit Card Terminals 
Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
Over Wi - Fi -adapter 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding DSL Mijn telefoon…
·De effecten van Electronic Document Imag…
·Toegang tot een VPN Via Ubuntu 
·Hoe maak je een Microsoft VPN Creëren 
·Hoe te gebruiken VoIP-technologie 
·Wat is de Web Design Standard paginaform…
·Hoe doe ik Bluetooth Mobile Games Van ee…
·Verschil tussen WI Fi & Gratis High Spee…
·Hoe maak je een netwerkontwerp 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com