Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De effecten van Electronic Document Imaging op Healthcare Providers
elektronische document imaging verwijst naar de overgang van papieren medische dossiers om records die digitaal zijn aangehouden en overgebracht via het netwerk van systemen . Voor de meeste medische organisaties , betekent dit zowel het creëren van een systeem om alle oude documenten scannen en in computersystemen , terwijl ook het creëren van een online systeem om nieuwe records te maken en te beheren . Dit maakt elektronisch document imaging een kostbaar proces voor alle zorgverleners . Het elektronische systeem heeft ook verstrekkende gevolgen voor de gezondheidszorg . Speed ​​

Het belangrijkste voordeel van document imaging is snelheid , dat is de belangrijkste reden dat organisaties in de gezondheidszorg zijn eindelijk de overstap naar online systemen . Het is enorm efficiënter te trekken van een patiënt grafiek op de computer dan te zoeken naar die grafiek in de administratie , verpleging stations en arts kantoren , waar het bijna overal zijn . Elektronische versies verminderen rommel en verwarring en zorgen voor kortere wachttijden .
EMR Combinatie

EMR
staat voor elektrische medisch dossier , of soms EPD als elektronisch patiëntendossier . Dit is een elektronisch document imaging dat alle relevante patiëntgegevens in een vorm die kan worden doorgegeven tussen de zorgaanbieders , verzekeraars , patiënten , specialisten en iedereen die is gemachtigd om het bestand te zien houdt . Bij de verbetering gebied van de gezondheidszorg technologie , veel nadenken gaat in deze universele document en wat is de beste manier om het te maken .
Afdeling Verspreid

afdeling spread
verwijst naar het proces van elektronisch document imaging wordt geabsorbeerd door andere diensten . Toen een kantoor , zoals medische dossiers , keurt document imaging systemen , is het gebruikelijk voor dit gebruik van technologie te verspreiden naar andere afdelingen , zoals verzekeringen en zelfs behandeling gebieden waar verpleegkundigen en artsen profiteren van real - time toegang tot patiëntgegevens . < br >
identificatie moeilijkheden

Met de voordelen van document imaging komen een aantal problemen , met name het aanwijzen moeilijkheden . Met fysieke papier , is het gemakkelijk om handtekeningen voor zowel patiënten als artsen controleren . Het is moeilijker om de identiteit te controleren met het scannen en elektronisch document apparatuur , het creëren van een nieuwe dynamiek die de ziekenhuizen moeten aanpakken met verhoogde beveiliging .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe Set Up Remote Access voor …
·Instructies voor het aansluite…
·Hoe je SSH Maak Certificaat 
·Wat wordt bedoeld met een hand…
·Wat zijn de verschillende soor…
·Hoe maak je een Mac koppelen m…
·Wat is de Werkgroep van een ex…
·Glasvezelkabel Definition 
·Hoe kan ik een Terminal Server…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een High - Gain Omni Antenna…
·Hoe te indexeren Check in Baidu 
·Hoe gegevens Via Bluetooth Transfer 
·Type Netwerk Structuur Grondslag van het…
·Hoe kan ik een Cable Tech Setup Informat…
·Wat is een Smart Network Switch ? 
·Hoe maak je een draadloos internet signa…
·Hoe maak je verbinding een pc naar een M…
·Wat is Cisco SMARTnet ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com