Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Nadelen en voordelen van Network Operating Systems
Netwerk besturingssystemen uiteen in twee categorieën : peer-to - peer-netwerken en client-to - server -besturingssystemen . Elk van deze methoden van koppelverkoop meerdere apparaten in een bepaald systeem heeft zijn unieke voordelen van de flexibiliteit van het toevoegen van nieuwe software en het gemak van de uitbreiding dat is het kenmerk van client-to - server -besturingssystemen , het gemak van installatie en goedkope operationele kosten die is de belangrijkste attractor om peer-to -peer -verbindingen . Nadelen ontstaan ​​wanneer netwerken vereisen het oplossen van problemen als client-to - server -netwerken hebben vaak een IT-personeel naar het potentieel dure problemen terwijl peer-to - peer-netwerken te behandelen hebben alleen elkaar om problemen groot en klein op te lossen. Kosten Versus Onderhoud

Van de twee belangrijkste netwerken besturingssystemen , een peer-to - peer-netwerk is de laagste kosten in termen van de initiële opstart . Gebruikers hoeven niet naar een centrale server te kopen om gegevens op te slaan als alle informatie wordt opgeslagen op en toegankelijk vanaf computers op het netwerk aangesloten . Een client- server netwerk besturingssysteem uiteraard de duurdere route als centrale server vereist wanneer het netwerk eerst wordt vastgesteld en zal een functionaris of andere vorm van informatie technologie personeel adequaat te onderhouden . Kosten ( een initiële achterstand ) wordt verzacht door het rendement investering in technisch personeel wanneer zich een probleem voordoet met het netwerk en een getrainde professional is bij de hand om het probleem op te lossen .
Afhankelijkheid van het systeem < br >


voor client- server netwerk besturingssystemen zijn afhankelijk van het besturingssysteem te laten functioneren . Moet de centrale server naar beneden gaan of storing , wordt de werking daarvan in het gehele netwerk . Peer -to -peer systemen hebben het voordeel van een bestaande besturingssysteem voor elke computer gekoppeld aan het netwerk afhankelijk zodat elke computer gemakkelijk kan functioneren als een afzonderlijke eenheid . Als informatie alleen kan worden opgeslagen op systemen verbonden in het netwerk in peer - to-peer systemen , indien een computer doet de opgeslagen informatie ga daar beneden zal niet toegankelijk zijn voor de rest van het netwerk totdat het is gerepareerd .
< Br >
Veelzijdigheid

Nieuwe technologie
is eenvoudig te integreren in client-to - server netwerkverbindingen als het besturingssysteem wordt centraal geregeld . Natuurlijk als deze nieuwe technologie wordt geïntegreerd in het systeem , moet een bepaald personeel dan worden opgeleid om de nieuwe technologie die tijdrovend zijn en hebben een paar valkuilen als werknemers integreren het nieuwe systeem in de bestaande protocollen gebruiken . Peer - to-peer systemen zijn grotendeels afhankelijk van bestaande software platformen geïnstalleerd op computers verbonden met het netwerk en terwijl systemen voor het gehele netwerk niet kan worden gewijzigd , elke gebruiker in staat is om een werkplek aan te passen aan persoonlijke efficiëntie te optimaliseren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Domeinnamen Transfer Me…
·Hoe afdrukken Online Quotes 
·Installatie van RoadRunner Int…
·Internet Speed ​​Voorwaarden 
·Hoe maak je een Wireless LAN T…
·Proxy Vermijden Gereedschap 
·Hoe te gebruikersgroepen insch…
·Hoe internet de beschikbaarhei…
·Dial Up Alternatieven 
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
  Netwerken Articles
·Hoe te vertellen als Wake on LAN is inge…
·Hoe u uw Crew hernoemen in Lil Pirates d…
·Ethernet Controller Problemen 
·Over Computer Network Hubs 
·Linksys Problemen met Vista 
·Implementatie van een Wireless LAN 
·USRobotics 5660 modem Problemen 
·Technology Audit Checklist 
·Hoe kan ik een laptop gebruiken in een M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com