Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Proxy Vermijden Gereedschap
Een proxyserver is een intermediair tussen de server een computer of softwareprogramma en een andere entiteit . De proxy server zal het verzoek beoordelen en vervolgens filteren die informatie , en het filtert meestal informatie via protocollen of IP ( Internet Protocol ) adressen . Indien u dit wenst , echter op het internet surfen zonder dat de weergave van uw IP-adres , kunt u proxy vermijden software gebruiken om de proxyserver te omzeilen en surfen op het internet anoniem . Winnow Anonymous Proxy 4.1
p Dit is een internet- hulpprogramma waarmee u op het internet surfen zonder dat uw IP-adres van een proxyserver . De Winnow Anonymous Proxy werkt door het geven u een ander IP-adres te gebruiken wanneer u online bent , en websites zal niet in staat om cache ( save ) uw unieke IP-adres . U kunt een lijst met beschikbare anonieme proxyserver informatie te exporteren naar een HTML ( HyperText Markup Language ) , TXT ( tekst ) of XLS ( Microsoft Excel ) bestand. Het programma zal elke anonieme proxy-server -adressen die niet meer actief zijn te verwijderen . U moet een licentie voor de volledige versie van deze software te kopen , maar er is een shareware ( gratis proefversie downloaden ) versie beschikbaar . De Winnow Anonymous Proxy 4.1 software-programma is compatibel met Windows 95 , 98 , Me ( Millennium ) , NT ( 3.x en 4.x ) en XP .
Bypass Proxy Tool 1.12
< br >

De Bypass Proxy Tool 1.12 is een gratis tool die compatibel is met Windows 2000 , XP en NT . Het programma maakt in principe voor u een proxy vermijden website . U vindt deze website te hosten van uw computer , en u hebt toegang tot deze website, zelfs vanaf een externe computer . U kunt eerst inloggen op uw proxyserver , en dan open je webbrowser . Deze tool stelt u in staat om te surfen op het internet zonder dat uw echte IP -adres . U kunt ook dit programma aan te passen aan uw behoeften te passen .
Elite Proxy Switcher 1.06D

Deze tool verbergt je echte IP -adres en geeft je een nep IP adres als u op zoek op het internet . Het doel van dit programma is om je IP-adres en privacy te beschermen , zelfs wanneer u toegang tot potentieel gevaarlijke sites. Het programma zal de instellingen van de proxy IP-adres dat u hebt gekozen testen en vervolgens wijzigt u de instellingen van uw internet browser . Met dit programma kunt u nieuwe proxy IP- adressen op een dagelijkse basis , zolang u zich abonneren op hun lijst service. Het is compatibel met zowel Internet Explorer en Mozilla Firefox , en het is ook compatibel met Windows 98 , 2000 , Me , NT , Vista en XP . Er is een vergoeding om deze software programma te gebruiken , maar er is ook een shareware versie .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Gospel MIDI Songs Downl…
·Hoe te beginnen uw eigen Nutri…
·Hoe de Search Box Suggestions …
·Definitie van Hypertext Transf…
·Wat is een Wireless Network Se…
·Hoe de Timeout in Citrix Veran…
·Hoe een IP naar een huis Trace…
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Wat is TCP -protocol ? 
  Related Articles
Hoe te gebruiken WiFi Crack Gereedschap 
Remote Access Gereedschap 
Network Performance Measurement Gereedsc…
Wat is een Push Proxy Gateway ? 
WLAN 's voor Windows 
Wi- Fi- Tools voor Windows 
Draadloos Enquête Gereedschap 
Wi- Fi Analyse Test Tools voor Windows M…
Draadloze signaalsterkte Tools for Lapto…
  Netwerken Articles
·Hoe werkt Comcast Controleer My IP ? 
·Hoe te delen Wireless 
·Wat is een FTP-site ? 
·Wat is een Internet Bubble ? 
·Hoe kan ik een computer toe aan een Link…
·Hoe maak je een DHCP-client Vervang 
·Hoe maak je een Wireless Key handmatig 
·Hoe je emotie pictogrammen Het toetsenbo…
·Hoe te Air Card Snelheden Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com