Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Draadloos Enquête Gereedschap
Draadloze onderzoek tools kunt u uw wireless local area network ( LAN ) -verbinding om te bepalen of het optimaal presteert visualiseren . U kunt deze informatie ook gebruiken om te bepalen waar je moet instellen van de draadloze toegangspunten . Draadloze onderzoek tools helpen u uw netwerk te analyseren door het uitvoeren van site surveys en tests . VisiWave

De VisiWave softwareprogramma
kun je enquêtes uit te voeren op uw draadloos internet ( WiFi) verbinding. Het zal u voorzien van informatie over zowel uw netwerk en andere netwerken die in de buurt van uw WiFi-verbinding . U kunt ook gebruik maken van deze tool te vinden en aan te pakken rogue access points , die zijn draadloze toegangspunten, die iemand op uw computer geïnstalleerd netwerk zonder uw medeweten . Dit programma kan ook helpen erachter te komen of een nabijgelegen toegangspunt is nadelig uw draadloze netwerkverbinding beïnvloeden . VisiWave kunt u de uitgang van rapporten op basis van de enquêtegegevens , en u kunt ook uw draadloze toegangspunten weer te geven op Google Earth . Dit programma stelt u in staat om het gebruik van toegang en waarbij de dekking is niet beschikbaar zijn. Een gratis trial download-versie stelt u in staat om dit programma te gebruiken voor een beperkte periode. Na die periode voorbij is , moet u de volledige versie, die tussen de $ 549 en $ 1099 kost in 2010 aan te schaffen.
Ekahau Site Survey

De Ekahau Site Survey programma
laat u in kaart brengen en beheren van uw WiFi-netwerk . Het laat u ook uw netwerk oplossen om erachter te komen waarom je niet krijgt dekking in bepaalde gebieden . U kunt dit ook doen outdoor site surveys met behulp van de ingebouwde global positioning system ( GPS ) -functie , en het stelt u in te plannen voor uw toekomstige netwerk behoeften . Deze tool is compatibel met 802.11a/b/g netwerken , en het komt in de volgende talen : Japans , Engels en Duits . Met ingang van 2010 , dit programma kost tussen de $ 2295 en $ 4495 .
AirMagnet Survey

Dit programma biedt u de tools om uw WiFi-netwerk onderhouden en problemen , inclusief hoe om te bepalen of uw netwerk veilig is . Het kan real - time meting informatie te verzamelen en helpt u de beste locatie voor uw draadloze toegangspunten te bepalen . Het stelt u in staat om zowel de pre-en post - installatie netwerk enquêtes doen , en AirMagnet Survey laat je binnen , multivloer , outdoor en voice enquêtes . Dit product is compatibel met 802.11a/b/g/n netwerken , evenals Windows XP , Vista , PC Edition Tabel 2005 en 7 , en Mac Operating System ( OS ) X Leopard . Er is een gratis trial download van dit programma , maar de volledige versie kost tussen de $ 3000 en $ 4000 als van 2010 .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te verbinden mijn Windows …
·Hoe de Network ID -knop Verber…
·Hoe je draadloze packets Sniff…
·Hoe maak je een Wireless MAC-a…
·Hoe maak je een lage Cost WiFi…
·Hoe maak je een draadloze repe…
·Hoe te Wireless gebruiken op e…
·Hoe maak je een USB WiFi conne…
·De WEP- protocol 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Metatags schrijven 
·Waarom gebruik maken van Cisco switches …
·Hoe zet ik Air Max fabrieksinstellingen …
·Hoe maak je een VNC Connection Test 
·Wat is NOS Software ? 
·Hoe maak je een PC Wireless - Enabled 
·Hoe het opzetten van een DMZ Linksys 
·Hoe kan ik een Internet-verbinding op ee…
·Wired Equivalent Privacy Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com