Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wireless LAN -componenten
wireless local area netwerken ( LAN's ) zijn een droom die uitkomt voor huiseigenaren die willen een internetverbinding te delen zonder het verscheuren van de tapijten kabels aan te leggen . Het draadloze LAN kan computers , printers , MP3-spelers en gameconsoles aansluiten . Draadloze LAN's zijn vergelijkbaar met bekabelde netwerken , maar draadloze LAN's hebben extra beveiliging onderdelen . Toegangspunt of draadloze router
De router of access point is het hart van uw draadloze netwerk .

Als u een bedraad netwerk hebt opgezet , hebt u al een router . Om draadloze apparaten aansluiten op die router , installeert een draadloos toegangspunt . Gebruik het toegangspunt tot de beveiligingsinstellingen voor de gegevens die binnen het draadloze netwerk reist beheersen . Een toegangspunt is geschikt voor maximaal 32 draadloze apparaten . Als dit je eerste netwerk , heb je een draadloze router , die de functies van een toegangspunt combineert met de connectiviteit en beveiligingsfuncties van een router . Deze omvatten Internet traffic management , aansluitingen voor bekabelde apparaten , een firewall en een DHCP-server om IP-adressen te beheren . Toegangspunten en draadloze routers ondersteunen een of meer van de draadloze netwerkprotocollen die de IEEE 802.11 draadloze netwerken specificatie bevatten .
Wireless Network Cards

Elk lid van het netwerk nodig heeft een draadloze netwerkkaart om te communiceren met het netwerk . Deze component kan worden geïntegreerd in het moederbord van het apparaat , het kan ook de vorm aannemen van een uitbreidingskaart of USB-apparaat . Deze kaarten moeten identiek zijn, maar ze moeten allemaal voorstander van een protocol erkend door het toegangspunt . Toegangspunten en netwerkkaarten van hetzelfde merk delen vaak een gepatenteerde technologie die de prestaties verbeteren , maar tenzij alle apparaten in het netwerk gebruik van deze technologie, kan het niet worden geactiveerd .
Wireless Bridges
< br

Bruggen > toestaan ​​componenten zonder ingebouwde draadloze functionaliteit en uitbreidingsmogelijkheden om het draadloze netwerk te gebruiken . Een brug kan bijvoorbeeld toestaan ​​dat een game console naar een draadloze internetverbinding te krijgen . De brug dient als een externe draadloze netwerkkaart door het aansluiten op de console Ethernet -aansluiting .
Breedbandmodem
Veel mensen gaan naar draadloze high - speed internet toegang te delen .

De modem wordt aangesloten op de router met een kabel . Dit onderdeel biedt gedeelde internettoegang voor de draadloze LAN .
Wireless Network Printer

Printers
dat zowel een interne printerserver en draadloze netwerkondersteuning bevatten verbinding kan maken met het draadloze toegangspunt punt direct .
Wireless Network Attached Storage server

een Network Attached Storage ( NAS ) server is een grote harde schijf verbonden met het draadloze LAN . Netwerk gebruikers kunnen het draadloze toegang tot back-up en delen van gegevens .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te testen van uw draadloze…
·Hoe kan ik een wachtwoord op d…
·Hoe je Wireless Detect Stealin…
·Wat is een NetGear WEP ? 
·Hoe maak je een Wi - Fi- boost…
·Hoe Security Settings Controle…
·Hoe maak je een internet serve…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe maak je verbinding een Net…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Nadelen van Ethernet- bekabeling 
·Hoe te Toevoegen Meer Cable Outlets Met …
·Hoe je uitschakelen HughesNet 
·Hoe je toe Email Notification Over Nieuw…
·Hoe maak je verbinding een DSL- netwerk 
·Application Sharing Protocol 
·Hoe te Disable WEP op een Router 
·Hoe vindt u de DHCP- hostnaam in XP Home…
·Hoe maak je Toon een lijst van MAC-adres…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com