Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Nadelen van Ethernet- bekabeling
Ethernet , of Cat - 5 en 6 , bekabeling is de industriestandaard voor high - speed internet sinds de snelle opkomst van de home-based dienst begon . De kabel , met vier getwiste paren van licht gauge draad gewikkeld in een geïsoleerde mantel , heeft voldoende in zijn functie geweest in deze tijd . Er zijn echter een aantal duidelijke nadelen van deze kabel over andere mogelijke opties . Duurzaamheid

Een Ethernet -kabel
bestaat uit acht 22 - tot - 24 gauge draden , gedraaid in paren in een meer rubberen buitenste afscherming . Beschadigen of breken van een van deze kabels zal doorgaans resulteren in een kabel defect . Terwijl de buitenste afscherming is redelijk sterk , kan het nog steeds niet wanneer geplooid of vastgeklemd te hard . Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer u nieten de kabel op binnenmuren . Hardlopen Ethernet buiten , vanwege de duurzaamheid beperkingen , vereist een duurdere versie die harder isolatie en speciale waterdichte binnenkant heeft .
Lengte

De maximale lengte die u moet uitvoeren van een Ethernet -kabel wordt meestal opgericht om 100 meter voor het gebruik van internet en de 500 meter zijn voor andere toepassingen . Deze beperking noodzakelijk meerdere hubs en switches om te kunnen netwerken grote gebouwen met minder " homeruns " gaan van de primaire switch naar een computer . Hoe meer tijd je bent verplicht te splitsen , schakelen of sluit kabels , het meer signaalverlies en potentieel om draad of andere netwerkhardware mislukking .
Installatie

Running Ethernet-kabel kan een uitdaging zijn . In een bestaande structuur , moet u draad vissen door muren met behulp van gespecialiseerde installatie gereedschap . Je moet oppassen niet te stuitligging de buitenste afscherming als je het uit te voeren door middel van verlaagde plafonds . De staven die verlaagde plafonds houden addertje onder het gras vaak de kabel als je trek door en snijd de afscherming . Moet kunnen installeren RJ - 45 einden met elk van de acht draden in de juiste volgorde en snede gelijke lengte of de kabel mislukt . Deze uiteinden zijn gemaakt van kunststof en kan worden gebroken of getrokken . Aansluitingen vereisen punchdown tools om de binnenste draden installeren om bladen inkepingen en , indien verkeerd gedaan , kan niet werken of uitdagend te gebruiken .
Andere overwegingen

Ethernet-bekabeling
kan duur te zijn, maar niet zo duur als sommige alternatieven zoals glasvezelkabel . De total cost of ownership ( TCO ) van de bekabeling inclusief installatie , extra hardware en de vaststelling van beschadigde kabels of aansluitingen kunnen hoog zijn . Cat- 5 Ethernet , het meest populaire formaat van deze bekabeling , beperkt de snelheid van Internet aan 100Base - T of 100 Mbps en Cat - 6 , een duurdere versie grenzen snelheid aan 1000Base-T , of 1000 Mbps of " Gigabit " snelheid. Naarmate het internet verbetert en ontwikkelt , kunnen deze te traag om beschikbare snelheid te maximaliseren . Andere formaten zorgen voor meer snelheid .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Fast Ethernet …
·Hoe te Ethernet Cords Zorg 
·Hoe maak ik bedraden een Ether…
·Hoe maak je een iMac Ethernet …
·Hoe te schakelen van een Toshi…
·Hoe te Ethernet installeren Al…
·Hoe Hook Up een Ethernet Cord …
·Hoe een Aspire 4315 Ethernet C…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden twee computers op een d…
·Hoe je foto's nemen met een BlackBerry 
·Hoe maak je Remote Access een computer a…
·Hoe maak je een Wireless Interface Test 
·Hoe maak je een DMZ configureren met een…
·Hoe te 2Wire VoIP -poorten configureren 
·Hoe een IP-adres toewijzen aan een Linux…
·Hoe je Wireless inschakelen in Windows X…
·Hoe te Ethernet Cards Verwijder 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com